Meerjarenonderhoudsprognose

Regeren is vooruitzien. Een meerjarenonderhoudsprognose geeft het benodigde onderhoud aan voor de toekomst. Door middel van zo’n planning weet u welke werkzaamheden er te wachten staan. Tevens brengt zo’n prognose de bijbehorende kosten van de werkzaamheden in kaart, zodat u weet hoeveel geld er nodig is en opzij gelegd kan worden.

IGG kan het toekomstige onderhoud voor u vaststellen en het bijpassende financiële plaatje berekenen. Onze bouweconomen hebben uitgebreide kennis en ervaring met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, onderhoudsadvies en de onderhoudsanalyse.

De pluspunten van een meerjarenonderhoudsprognose

Een meerjarenonderhoudsprognose heeft een aantal voorname pluspunten. U weet precies welke onderhoudswerkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden, hoeveel die gaan kosten en ook in welk stadium de werkzaamheden plaatsvinden om de gewenste kwaliteit van het plan te handhaven. U kunt daarvoor tijdig geld reserveren om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende geld beschikbaar is om de werkzaamheden uit te voeren.

Daarnaast weet een meerjarenonderhoudsprognose te voorkomen dat u onverwachts wordt geconfronteerd met problemen op het gebied van onderhoud, waardoor u genoodzaakt bent andere plannen uitstellen. Voorts zorgt gedegen onderhoud ervoor dat een pand niet in waarde verliest.

Een meerjarenonderhoudsprognose van kwaliteit

Bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsprognose gaat het team van IGG niet over een nacht ijs. We hechten grote waarde aan het leveren van kwaliteit. Die bereiken we door het doen van metingen en door de huidige staat van een gebouw te onderzoeken. We bekijken vergunningen en onderzoeken de opties voor subsidies.

Daarmee houdt het niet op. We kunnen de planning en uitvoering bewaken, het budget controleren en van tijd tot tijd informatie verlenen. Wilt u zeker zijn van een toekomst zonder onverwacht onderhoud? Met onze meerjarenonderhoudsprognose en aanvullende mogelijkheden weet u waar u aan toe bent. Neem daarom contact met ons op.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

 

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners