Meerjarenonderhoudsplan

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een gebouw. Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt duidelijk gemaakt welk onderhoud vereist is en welke kosten daarbij horen. Door hun ervaring en deskundigheid bezitten de bouwkostenadviseurs van IGG alle kennis om te voorkomen dat u tegen onverwachte onderhoudskosten aanloopt.

Achterstallig onderhoud plaatst u voor onaangename verrassingen en kunnen beoogde plannen dwarsbomen. Een meerjarenonderhoudsplan behoedt u voor zulke momenten. Het team van IGG komt met een op maat gemaakte MJOP, dat zich richt op kwaliteit, oog voor de klant heeft en u zekerheid geeft voor de toekomst.

Voorkom achterstallig onderhoud met een meerjarenonderhoudsplan

Het MJOP van IGG geeft u ten eerste een breed inzicht over de staat van uw gebouw. U krijgt een overzicht van de herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan het pand. U krijgt informatie over de aard, het tijdstip en de kosten van het onderhoud.

Wij baseren het meerjarenonderhoudsplan op conditiemetingen en rapportages van de huidige staat van een gebouw. Daarnaast vragen we eventuele vergunningen aan en bekijken de mogelijkheden voor subsidies. We houden toezicht op de planning en uitvoering, bewaken het budget en voorzien u regelmatig van informatie.

De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan

Een meerjarenonderhoudsplan brengt u diverse voordelen. Een MJOP zorgt ervoor dat een gebouw niet aan waarde verliest door achterstallig onderhoud. Voorts leert een MJOP u wat het onderhoud op de korte en lange termijn is en kunt u tijdig hiervoor geld reserveren.

Tevens geeft een MJOP u een overzicht van de onderhoudswerkzaamheden en kunt u daarmee schuiven wanneer het u financieel uitkomt. Wilt u er zeker van zijn dat de staat van uw gebouw niet achteruitloopt? Neem dan contact op met de bouwkostendeskundigen van IGG en voorkom financiële tegenvallers.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Mail
 

Hans Smit (RKN)

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Exploitatiekosten

Rijksuniversiteit Groningen, Zernikeborg

Groningen
Sharing Tower

Amsterdam
First

Rotterdam
FOM, Differ

Eindhoven
Grotius Radboud universiteit

Nijmegen
Vrijheidsmuseum Nijmegen

Nijmegen
12
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners