Marktanalyse

Wat zijn de laatste trends binnen de bouwsector? Wat zijn de groei en de omvang van de markt? Wat zijn de voorspellingen? Hoe staat het met de locatie en innovatie? Wie zijn doelstellingen wil bereiken en een strategie wilt bepalen dient de eigen sector te verkennen. De adviseurs van IGG zetten daarom alles op een rij in een marktanalyse.

We hanteren verschillende onderzoeksmethodes, -vragen en -technieken. Met behulp van interviews, veldwerk en research en een uitgebreid netwerk komt IGG tot een gedegen analyse. De adviseurs van het IGG-team komen met alternatieve oplossingen als die nodig blijken te zijn.

Bij een marktanalyse werken we samen met de klant

IGG gaat voor de marktanalyse aan de hand van de onderzoeksvraag aan de slag, zoals op welke locatie kan een bedrijf het beste bouwen? Of hoe duurzaam kan er gebouwd worden? Deze vraag wordt weer onderverdeeld in subvragen over bijvoorbeeld regelgeving, concurrentie en het marktsegment.

Een marktanalyse, ook wel marktonderzoek genoemd, sluit aan op de visie en de missie van een organisatie of bouwproject. Om die te kunnen achterhalen werken onze adviseurs nauw samen met de opdrachtgever. IGG neemt de tijd om alles goed te inventariseren om tot een optimale analyse te komen.

IGG heeft alles in huis voor een marktanalyse

IGG volgt sinds 1988 alle ontwikkelingen binnen de bouwsector op de voet. Voor een analyse kunnen onze adviseurs bogen op hun ervaring, deskundigheid en veel eigen verkregen informatie. We gebruiken nieuwe innovatietechnieken om tot het beste resultaat te komen.

We zijn als geen ander thuis in de bouwsector en bieden financiële dienstverlening aan voor bouwprojecten van elk formaat. We bieden een breed spectrum aan van studies en kostenberekeningen binnen de bouwsector, zoals haalbaarheidsstrategieën, levensduurkosten en risicoanalyses.

Wilt u de bouwsector verkennen? Dan komt een marktanalyse goed van pas. Neem daarom contact op met IGG.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Planvisie

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg

Leidschendam
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners