MAN 12 Breeam

De Credit MAN 12 van BREEM-NL betreft het opstellen een Levenscycluskostenanalyse. Het uitvoeren van deze analyse stimuleert het optimaliseren van het ontwerp en de uitvoering over de hele levenscyclus van het gebouw, inclusief onderhoud en beheer.

Binnen de BREEAM credits zijn er maximaal 2 punten te behalen voor de MAN 12 Levenscycluskostenanalyse. 1 punt indien de geleverde bewijsvoering aantoont dat er, gebaseerd op een haalbaarheidsstudie, een levenscycluskostenanalyse is uitgevoerd om het ontwerp te optimaliseren. Tevens 1 extra punt indien de geleverde bewijsvoering aantoont dat de resultaten van de haalbaarheidsstudie en de levenscycluskostenanalyse zijn geïmplementeerd.

Een MAN 12 levensduurcycluskostenanalyse wordt zo snel mogelijk opgesteld tijdens initiatief om inzichtelijk te maken waar de kosten geoptimaliseerd kunnen worden gedurende de gehele levensduur. IGG stelt deze analyse op en geeft inzicht in de verbeterpunten. Samen met de opdrachtgever en het ontwerpteam helpt IGG het ontwerp te verbeteren op de gehele levenscyclus.

IGG heeft diverse specialisten in dienst die BREEAM Expert zijn en u kunnen helpen bij het opstellen van een MAN 12 Levenscycluskostenanalyse. IGG heeft voor benodigde credits reeds een standaard rapportage waarbij het ontwerp snel en doeltreffend geanalyseerd om de juiste beslissingen te nemen en tevens de punten t.b.v. BREEAM veilig te stellen.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Mail
 

Marc Onderwater

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Duurzaamheidsadvies

Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam
HAUT

Amsterdam
Sharing Tower

Amsterdam
First

Rotterdam
Renovatie Raadhuisplein 1

Leidschendam
Uitbreiding Koningin Wilhelminalaan 2

Leidschendam
12
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners