Kostenbeheersing

Ieder bouwproject streeft naar maximale kwaliteit – wat de uitgangspunten en doelstellingen ook mogen zijn, de bouw moet altijd zo goed mogelijk gerealiseerd worden. Hoe hoger de kwaliteit van het resultaat, des te groter de tevredenheid van de gebruikers immers zal zijn – en des te langer het gebouw met succes geëxploiteerd kan worden.

Geen enkel bouwproject heeft echter een onbeperkt budget. Er is, zeker in de huidige economie, altijd sprake van beperkte middelen. Dit betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden – op gebied van scope, planning en ontwerp, maar ook op gebied van materialen, arbeid en materieel. Hoe zorgt u ervoor dat u in deze context ook de juiste keuze kunt maken? Waar ligt de ideale balans tussen kosten en kwaliteit, en hoe zorgt u ervoor dat uw bouwproject binnen de toleranties van het budget blijft?

Bouwprojecten zijn complexer geworden, terwijl kostenbeheersing steeds belangrijker wordt. Wilt u budgetoverschrijdingen effectief voorkomen, dan zult u kostenbeheersing moeten toepassen op een manier die zowel breed als nauwkeurig is. Deze integrale aanpak voor kostenbeheersing vindt u bij IGG.

Gedetailleerd inzicht in bouwkosten

IGG is al meer dan 25 jaar specialist op gebied van bouwkostenmanagement, bouweconomisch advies en kostenbeheersing in de bouwsector. Wij hebben de ontwikkelingen in de bouweconomie van dichtbij mogen volgen en hebben daardoor een unieke aanpak voor kostenbeheersing kunnen ontwikkelen – een aanpak die zowel rekening houdt met de details als met het geheel.

Ons team kan u in iedere fase van uw bouwproject ondersteunen met effectieve, gerichte kostenbeheersing. Daarbij beperken wij ons niet tot calculaties en ramingen – wij analyseren het gehele project op strategisch niveau en geven gericht advies om uw kostenbeheersing tijdens het complete traject op het gewenste peil te houden. Onze specialisten werken nauw met u samen en zijn betrokken bij uw visie, waardoor u beter kunt aansturen op een optimaal resultaat.

Wilt u weten wat integrale kostenbeheersing voor uw bouwproject kan betekenen? Bekijk de diensten en producten van IGG of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Bouwkostenmanagement

The British School of Amsterdam

De Nederlandsche Bank

Amsterdam
B-Proud

Den Haag
Kruisvaartkade

Utrecht
Gemeentehuis Moerdijk

Moerdijk
Jamie Deli Schiphol lounge 3

Schiphol
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners