Investeringskosten

Zonder investeringen geen bouwproject. Maar hoeveel geld gaat er totaal in een brug, pand of metrostation zitten? De totale kosten staan gelijk aan de investeringskosten. Die zijn gebaseerd op de bouwkosten, de grondkosten, de inrichtingskosten en de bijkomende kosten als leges, energie en onderhoud.

Het berekenen van de investeringskosten is essentieel voor het slagen een bouwproject. Het geeft de financiële haalbaarheid aan van het plan. De investeringskosten geven de opdrachtgever een idee van de financiële mogelijkheden en knelpunten gedurende het bouwtraject en in de toekomst en maken het mogelijk op tijd bij te sturen. IGG helpt u dat inzicht te geven.

Een volledig en gefundeerd overzicht van de investeringskosten

IGG berekent aan de hand van eigen methodes voor u de investeringskosten. U krijgt een volledig en gefundeerd overzicht van alle kosten. Zo krijgt u een idee over hoe groot uw budget dient te zijn en tevens helpen onze berekeningen u bij het maken van de juiste beslissingen als het plan herzien moet worden.

Voor de financiële beheersing hanteert IGG de methode van de investeringskostenbewaking. Binnen dit model wordt elke euro geregistreerd om een zo volledig mogelijk beeld te geven. Van rentekosten tot de eerder genoemde inrichtingskosten. Van advieskosten tot het onderhoud. Gedurende het traject houden we u op de hoogte over de financiële stand van zaken.

Investeringskosten met de kennis en ervaring van IGG

Voorop staat natuurlijk dat de kosten beheersbaar moeten blijven en het budget niet mag overschrijden. Bouwkostenmanagement, de kosten van materialen, arbeid en materieel, is een methode om een deel van de kosten in de hand te houden. Daarnaast bieden verschillende contractvormen de mogelijkheid om budget zo effectief mogelijk te gebruiken.

Natuurlijk wilt u de financiële risico’s en onzekerheden, die nou eenmaal bij een bouwproject horen, tot het minimum beperken. De adviseurs van IGG begrijpen dat als geen ander. Met hun ervaring en deskundigheid berekenen zij nauwkeurig de investeringskosten en geven advies over financiële oplossingen. Neem daarom contact met ons op.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Mail
 

Marc Onderwater

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Investeringskosten

GAK gebouw

Amsterdam
Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen

Leiden
IJ-Dock

Amsterdam
Flora Holland

Aalsmeer
Uitbreiding Amsterdam ArenA

Amsterdam
Luchthaven Schiphol

Schiphol
12
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners