Huisvestingsplan

Hoe creëert u de gewenste huisvestingssituatie? Welke werkomgeving past bij uw onderneming? Wat is de kwalitatieve conditie van het bedrijfsvastgoed? Hoe verkrijgt u een goed en helder overzicht van het onderhoud, de kosten, de duurzaamheid en de levensduur van de bedrijfspanden? Wat brengt de toekomst voor uw bedrijf en wat betekent dat voor de huisvesting?

Een huisvestingsplan van IGG maakt dit voor u inzichtelijk. Door middel van onder meer analyses, onderzoeken, inspecties, rapporten en documenten komt u meer te weten over bovengenoemde vraagstukken en kunt u een juiste beslissing maken, waar uw bedrijf alleen maar profijt van zal hebben.

Een huisvestingsplan helpt uw bedrijf verder

Om te komen tot een uitgekiend huisvestingsplan bij de totstandkoming van een nieuw pand geeft IGG huisvestingsadvies. Steeds meer partijen nemen immers deel aan het bouwproject en dat maakt het ingewikkeld om tot goede huisvesting te komen. IGG adviseert wat u het beste kunt doen en let daarbij op de kosten, kwaliteit en comfort van een gebouw.

Wilt u de bedrijfscultuur veranderen? Het imago van uw onderneming verbeteren? De arbeidsproductiviteit verbeteren? Kosten omlaag brengen? De werksfeer voor uw personeel verhogen? Dan stippelt IGG een huisvestingsstrategie voor u uit en houdt daarbij rekening met alle wensen en eisen van u en uw werknemers.

IGG stelt voor u een huisvestingsplan op

IGG maakt gebruik van een marktanalyse om de trends, de groei en de omvang van de sector aan te tonen. Een onderhoudsanalyse draagt bij aan de kwaliteit en levensduur van een pand en geeft de kosten aan die hiermee gemoeid zijn. Een BREEAM quickscan beoordeelt de duurzaamheid van een pand en geeft de verbeterpunten aan.

Met een gebouwdossier krijgt u een idee van onder meer de regel- en wetgeving, renovaties en het bestemmingsplan omtrent een pand. Wilt aan de huisvesting van uw onderneming een nieuwe richting geven? De adviseurs van IGG leggen het vast in een huisvestingsplan. Neem daarom contact met ons op.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Planvisie

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg

Leidschendam
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners