Financieringsvraagstukken

De financiering van vastgoed en infrastructuur is in de huidige economische tijd geen vanzelfsprekendheid meer. De wereld is meer dan ooit met elkaar verweven. Wat in de Verenigde Staten en China op economisch gebied gebeurt, heeft ook in Nederland gevolgen. We worden wordt constant geconfronteerd met nieuwe economische mee- en tegenvallers.

Banken kunnen omvallen of moeten worden gered door de overheid met als gevolg dat ze minder in staat zijn om civiele werken en andere bouwprojecten te financieren. Daarom moeten opdrachtgevers op zoek naar nieuwe, en soms complexe, mogelijkheden om geld binnen te krijgen. IGG zet graag zijn expertise in bij het oplossen van financieringsvraagstukken.

Het oplossen van financieringsvraagstukken

Voor nieuwe financieringsmogelijkheden moet er tegenwoordig worden gezocht naar andere vormen van samenwerking en andere manieren van financiële haalbaarheid. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee bij het oplossen van financieringsvraagstukken. De financiële adviseurs van IGG kunnen als geen ander voor u in deze materie duiken.

Wanneer u er samen met een bank niet uitkomt, zijn er nog diverse andere mogelijkheden om de financiering van een bouwproject rond te krijgen, zoals een mix van aandelenuitgifte, crowdfunding en een bijdrage van een bank. IGG geeft u onafhankelijk en betrouwbaar advies over de methodes waarop u alsnog het benodigde geld bijeenkrijgt.

IGG begeleidt u bij financieringsvraagstukken

Tegelijkertijd met het uitzoeken van financieringsvraagstukken bekijkt IGG voor u de financiële haalbaarheid van een project. Door middel van een risicoanalyse en een planvisie voeren wij een haalbaarheidsanalyse uit, die aangeeft of een project financieel uitvoerbaar is of bijgestuurd dient te worden.

Zo ondersteunt IGG u bij financieringsvraagstukken door middel van onze expertise, ervaring en innovatie. Zodat opdrachtgevers en projectontwikkelaars ook in deze tijden hun bouwplannen kunnen waarmaken. Meer weten over de werkwijze van onze financiële experts? Bel of mail naar IGG.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Haalbaarheidsstudies

Rijksuniversiteit Groningen, Zernikeborg

Groningen
NDSM Terrein

Amsterdam
Zoku Hotels Ahead

Amsterdam
Cultuurgebouwcomplex

Hoofddorp
Studentenhuisvesting Poppensteeg

Delft
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners