Corporate Real Estate Management (CREM)

Vastgoed kan op meerdere manieren waarde toevoegen aan uw organisatie. Directe exploitatie is een vanzelfsprekend voorbeeld, maar gebouwen en objecten kunnen ook indirect bijdragen aan uw resultaten. Goed vastgoedmanagement is daarbij onmisbaar. Of u het vastgoed in uw portefeuille nu verhuurt aan derden of zelf gebruikt voor de huisvesting van uw organisatie – een duidelijke strategie is noodzakelijk om kansen tijdig te kunnen signaleren en risico’s te kunnen beheersen.

Wilt u zeker weten dat uw strategisch vastgoedbeleid optimaal is ingericht? IGG kan u uitgebreid adviseren over Corporate Real Estate Management (CREM) en helpt u om gericht op een effectievere manier met uw vastgoedportefeuille om te gaan.

Bepaal de optimale vastgoedstrategie

De ontwikkelingen binnen de moderne economie laten steeds minder ruimte over voor onnodige kosten en financiële risico’s. Vastgoed vormt voor vele organisaties en instanties echter een flink onderdeel van de waarde op de balans. Steeds meer organisaties maken dan ook gebruik van integraal Corporate Real Estate Management om hun visie en doelstellingen te vertalen naar een vastgoedstrategie die deze kan ondersteunen.

Effectief vastgoedmanagement vereist een alomvattend perspectief. Panden moeten in een goede conditie gehouden worden – niet alleen op gebied van onderhoud, maar ook op gebied van de functies die zij bieden aan gebruikers. Conditiemetingen spelen een grote rol bij de optimalisatie van onderhoudsplannen. Het is echter niet genoeg om meer grip krijgen op kosten en investeringen; de exploitatiekansen moeten ook effectief benut worden. Uw organisatie moet haar strategische visie op vastgoed kunnen vertalen naar concrete acties en huisvestingsplannen.

Met Corporate Real Estate Management krijgt u meer controle over al deze variabelen. U weet precies waar uw kansen en risico’s liggen en hoe u daarop moet reageren om het beste rendement uit uw vastgoed te halen. De adviseurs van IGG kunnen u daar vanzelfsprekend bij ondersteunen.

Wilt u meer weten over CREM, of heeft u vragen over de toekomst van uw vastgoedportefeuille? Neem dan contact op met ons team en maak een afspraak.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Planvisie

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg

Leidschendam
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners