Conceptontwikkeling en implementatie

De bouwsector biedt uitstekende kansen voor innovatie en de ontwikkeling van nieuwe concepten. Slinkende marges, veranderende marktbehoeften en afnemende bouwruimte vormen in sommige opzichten lastige uitdagingen, maar bieden tegelijkertijd een uitstekende voedingsbodem voor vernieuwende oplossingen. Een open, goed gestructureerde aanpak voor conceptontwikkeling en implementatie is voor moderne projectontwikkelaars dan ook van groot belang.

Heeft u een unieke visie die u graag wilt vertalen naar een concept dat aansluit op de kansen op de markt? Of bent u op zoek naar de meest effectieve manier om uw sterkste concepten te implementeren? Voor integraal advies over conceptontwikkeling en implementatie bent u bij IGG altijd aan het juiste adres.

Gericht van concept naar resultaat

Innovatie kent geen standaard blauwdruk. De ontwikkeling en uitvoering van een nieuw concept is inherent een uniek proces dat unieke vragen met zich meebrengt. Hoe moet uw visie naar concrete doelstellingen vertaald worden? Welke participanten heeft u nodig om het gewenste resultaat neer te kunnen zetten? Waar liggen de risico’s bij implementatie, wat zijn de kansen op de markt en hoe realistisch is het project? De antwoorden zijn niet altijd vanzelfsprekend, zeker bij ontwikkelingen die nog nooit getest zijn.

De adviseurs van IGG kunnen u hierbij de begeleiding bieden die u nodig heeft om uw doelen te behalen. Wij kunnen u assisteren bij het opstarten van het ontwikkelingstraject, adviseren u over de optimale bouworganisatievormen en ondersteunen u waar nodig met analyses en calculaties.

Heeft u vragen over de conceptontwikkeling en implementatie van een bouwproject? Zoekt u een onafhankelijke adviseur om besluitvormingsprocessen te begeleiden, of heeft u hulp nodig bij de selectie van ontwerpers, bouwers en commerciële partners? U kunt voor alle vragen direct contact opnemen met IGG. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Planvisie

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg

Leidschendam
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners