Civiele techniek

Civiele werken hebben vaak gecompliceerde ontwikkelingstrajecten. Grond-, weg- en waterbouw brengen, net als andere projecten in de civiele techniek, doorgaans een divers beeld van financiële risico’s en vraagstukken met zich mee. De projecten kenmerken zich door hun grote omvang en lange looptijden en zijn geworteld in het maatschappelijk belang, waardoor zorgvuldige beheersing een centrale prioriteit is.

Bent u als ontwikkelaar, aannemer of opdrachtgever betrokken bij projecten in de civiele techniek en zoekt u een adviseur die u kan helpen om de planning en uitvoer hiervan in goede banen te leiden? Bij IGG vindt u altijd een passende oplossing. Wij kunnen u bijstaan in alle fasen van het project en bieden integraal, onafhankelijk bouweconomisch advies op maat.

Controle over de kosten van civiele projecten

Bouwkostenbeheersing staat in de Nederlandse bouwsector overal hoog op de agenda – niet alleen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, maar ook op gebied van civiele techniek. De wensen, eisen en behoeften van overheid en maatschappij zijn de afgelopen decennia wezenlijk veranderd. Duurzaamheid speelt binnen de civiele techniek een steeds belangrijkere rol en de waarde van objecten en gebieden wordt over steeds langere termijnen gemeten.

Deze veranderde focus vereist een integrale kijk op ontwikkeling, advies en kostenmanagement – om de kansen binnen de civiele techniek te kunnen benutten is een volledig beeld van alle relevante omgevingsfactoren meer dan ooit onmisbaar. Bij IGG vindt u meer dan 25 jaar bouwkostenexpertise en diverse tools waarmee u snel meer grip op uw projecten kunt krijgen.

Wilt u dus meer zicht krijgen op de financiële risico’s van uw projecten, of zoekt u een manier om de complexiteiten van processen in de civiele techniek effectiever te kunnen beheersen? Onze adviseurs werken graag met u samen om een oplossing te vinden die aansluit op uw doelstellingen. Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een gericht advies op maat.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Bouwkostenmanagement

The British School of Amsterdam

De Nederlandsche Bank

Amsterdam
B-Proud

Den Haag
Kruisvaartkade

Utrecht
Gemeentehuis Moerdijk

Moerdijk
Jamie Deli Schiphol lounge 3

Schiphol
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners