Businessstrategie vastgoedportefeuille

Onze vastgoedmarkt is continu in beweging. Duurzame bouwvormen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, zowel in de publieke als de private sectoren. Daarbij zijn ook de eisen van gebruikers steeds verder veranderd. De economie is dynamischer dan ooit. Logische invloeden, gezien de tijd waarin we leven. Maar wat betekenen deze invloeden voor uw vastgoedportefeuille, of de businessstrategie die daarmee gepaard gaat? Hoe kunt u effectief om blijven gaan met de wisselwerking tussen gebruiker, regelgeving en markt? Waar liggen de kansen voor nieuwbouw, welke objecten zijn geschikt voor herontwikkeling en welke kunt u het beste verkopen?

Wilt u een sterke businessstrategie voor uw vastgoedportefeuille kunnen bepalen, dan zult u deze vragen moeten kunnen beantwoorden. IGG kan u hierbij ondersteunen. Wij kijken met een integrale blik naar alle kosten en mogelijkheden en helpen u om uw portefeuille op de toekomst voor te bereiden.

Advies over de beste strategie

IGG is al meer dan een kwart eeuw specialist op gebied van bouwkostenmanagement, bouweconomisch advies en bouwkundige optimalisatie. Onze specialisten hebben ervaring met alle financiële vraagstukken die rond bouw en exploitatie kunnen ontstaan. Daarnaast hebben wij over de jaren veel expertise opgedaan in het ondersteunen van gemeenten, publieke vastgoedbeheerders en private partijen bij de ontwikkeling van vastgoedstrategieën. Deze expertise stellen wij graag aan u ter beschikking.

Wilt u beter zicht krijgen op de mogelijkheden van uw vastgoedportefeuille en uw kansen optimaal kunnen benutten? Heeft u vragen over specifieke veranderingen in de markt, of wilt u weten waar de businessstrategie van uw vastgoedportefeuille verbeterd kan worden? Het team van IGG biedt u graag gericht advies op maat.

Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een persoonlijke bespreking. Wij zoeken graag samen met u naar de optimale businessstrategie voor uw vastgoedportefeuille.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Planvisie

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg

Leidschendam
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners