BREEAM quickscan

Hoe weet u of een gebouw, een gebied of een project goed scoort op het gebied van duurzaamheid? Hoe staat het met de energiebesparing? En de creatie van een gezond binnenklimaat? Wat voor een prijskaartje hangt er aan de het bereiken van die duurzaamheid? Daarvoor is de BREEAM quickscan in het leven geroepen en die kan IGG voor u uitvoeren.

BREEAM is een middel om de duurzaamheid van nieuwe en oude gebouwen en gebieden te beoordelen. Dit wordt bepaald aan de hand van diverse criteria, waaronder:gezondheid, energie, transport, materialen, afval en landgebruik & ecologie. Hoe hoger de score luidt op deze terreinen des te duurzamer is een project of gebouw. Hieraan zit een duurzaamheidskeurmerk gekoppeld.

Met de BREEAM quickscan maakt u een gebouw duurzaam

Wilt u de duurzaamheid van een gebouw analyseren dan gaan de bouwkostenadviseurs van IGG dit onderzoeken aan de hand van de BREEAM quickscan. Zo’n controle geeft de duurzaamheid aan en laat tevens zien op welke terreinen aanpassingen mogelijk en interessant zijn om een gebouw zo duurzaam mogelijk te maken.

De duurzaamheidsexperts van IGG beperken zich hierbij niet alleen tot de standaard quickscan, maar gaan ook na hoeveel kosten er komen kijken voor het verkrijgen van een duurzaam gebouw en hoeveel het oplevert per credit, een van de hierboven als voorbeeld genoemde criteria.

IGG helpt graag met het maken van een BREEAM quickscan

Bij een BREEAM quickscan vallen diverse keurmerken te behalen. Een voor nieuwbouw en renovatie, een voor de duurzaamheidsprestatie aangaande gebiedsontwikkeling en voor sloop en demontage om sloopprojecten op duurzaamheid te beoordelen. En, tot slot, het keurmerk BREEAM-NL In-Use voor gebouw, beheer en gebruik.

De deskundigen van IGG blinken stuk voor stuk uit in het berekenen van duurzaamheid en de financiële gevolgen. Ziet u hen als een waardevolle aanvulling op uw project en streeft u ernaar om uw duurzaamheidsprestaties te verhogen? IGG helpt u graag met het maken van een BREEAM quickscan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Mail
 

Marc Onderwater

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Duurzaamheidsadvies

Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam
HAUT

Amsterdam
Sharing Tower

Amsterdam
First

Rotterdam
Renovatie Raadhuisplein 1

Leidschendam
Uitbreiding Koningin Wilhelminalaan 2

Leidschendam
12
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners