Bouwsoftware

De informatiestromen rondom bouwprojecten zijn vaak omvangrijk en complex. Hoe meer inzicht u heeft in deze gegevens, des te beter u in staat zult zijn om uw bouwkosten te managen. Moderne bouwsoftware kan u hierbij helpen; intelligente programma’s brengen alle belangrijke data samen, maken uw bouwprojecten overzichtelijker en geven u meer controle over vitale processen zoals planning en kostenbeheersing.

De bouwsoftware van IGG

IGG heeft in eigen beheer een ruime selectie bouwsoftware ontwikkeld. De meesten van deze producten en tools worden online aangeboden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze bouwsoftware en hoe u daarmee uw voordeel kunt doen.

Via het BouwkostenKompas heeft u online toegang tot actuele kengetallen voor diverse bouwtypen en een rekentool waarmee u snel en eenvoudig een heldere kostenindicatie voor uw project kunt opstellen.

De BouwkostenIndex houdt ieder kwartaal de ontwikkeling van indexcijfers uit de Nederlandse bouwkostenmarkt bij. Hiermee heeft u altijd een up-to-date beeld van de veranderingen in de bouweconomie.

Met de Bouwkosten-App kunt u direct vanaf uw smartphone actuele bouwkostenkengetallen, indexcijfers en bouwbegrippen opvragen, waar en wanneer u deze informatie nodig hebt. De applicatie is gratis te downloaden en kan tot een afrondingsniveau van €25,- zelfs gratis gebruikt worden.

Onze Bouwleges tool geeft een overzicht van de legeskosten voor iedere Nederlandse gemeente, waardoor u snel weet welk bouwleges er aan uw bouwaanvraag verbonden zal zijn.

De Bouwkostencheck is ontwikkeld om gemeenten te helpen bij het controleren van de juistheid van de bouwkosten in bouwaanvragen, om zo efficiënter de bijbehorende legeskosten te kunnen bepalen.

Naast deze online producten heeft IGG ook BIMCalc ontwikkeld, een krachtige vorm van bouwsoftware die de kosten van een Bouw Informatie Model direct binnen Autodesk Revit kan berekenen.

 

Wilt u meer weten over onze bouwsoftware of heeft u vragen over een specifiek product? Bekijk ons overzicht van calculatie software, producten en tools, of neem direct contact op met IGG.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners