Bouwkostenmanagement

Het beheersen van bouwkosten blijft een van de belangrijkste en meest uitdagende taken binnen moderne bouwprojecten. Enerzijds worden projecten steeds complexer – nieuwe materialen, bouwmethoden en kwaliteitseisen brengen nieuwe risico’s en vraagstukken met zich mee. Anderzijds is het, zeker in de moderne economie, nodig om het beschikbare budget optimaal efficiënt in te zetten. Tot slot moet er waar mogelijk effectief aangestuurd kunnen worden op kostenreductie en kwaliteitsoptimalisatie.

Bouwkostenmanagement is in deze context een onmisbaar hulpmiddel om de kansen, risicofactoren en kosten rondom uw bouwproject vanuit één centrale visie te managen. IGG is al meer dan 25 jaar specialist in bouwkostenmanagement en heeft alle tools in huis om u hierbij te ondersteunen.

Een integrale visie op bouwkostenmanagement

Het belang van goed bouwkostenmanagement is over de jaren steeds groter geworden. Budgetten bieden minder ruimte voor overschrijdingen, terwijl de eisen van opdrachtgevers tegelijkertijd gevarieerder zijn geworden.

IGG heeft een unieke, integrale aanpak voor bouwkostenmanagement ontwikkeld die het mogelijk maakt om bouwprojecten zeer nauwkeurig aan te sturen. De scherpe, betrokken blik van onze adviseurs speelt hierin een centrale rol – het team van IGG kijkt verder dan de bouwkosten en zoekt altijd naar invalshoeken die uw bouwproject over het gehele traject beter beheersbaar maken.
Van de selectie van bouwmaterialen in de ontwerpfase tot het analyseren van bouwkostencijfers en –kengetallen, bij IGG weet u altijd zeker dat uw adviseurs blijven zoeken totdat de optimale oplossing gevonden is. Wij brengen uw bouwkosten compleet onder controle en helpen u om de hoogst haalbare kwaliteit te realiseren.

Wilt u meer weten over integraal bouwkostenmanagement van IGG, of bent u benieuwd naar onze andere oplossingen? Kijk verder op onze website of neem direct contact op met onze specialisten.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Bouwkostenmanagement

The British School of Amsterdam

De Nederlandsche Bank

Amsterdam
B-Proud

Den Haag
Kruisvaartkade

Utrecht
Gemeentehuis Moerdijk

Moerdijk
Jamie Deli Schiphol lounge 3

Schiphol
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners