Benchmark gebouwoptimalisatie

Succesvolle exploitatie van vastgoedobjecten is van diverse factoren afhankelijk. De ruimtelijke inrichting en functionele aspecten moeten aan de eisen van moderne gebruikers voldoen, terwijl gebruiks- en onderhoudskosten zoveel mogelijk geminimaliseerd moeten worden. Tegelijkertijd spelen ook energieprestaties bij exploitatie en beheer een steeds grotere rol. Sluiten de doelen en uitgangspunten van uw nieuwbouwprojecten aan bij de toegenomen focus op duurzaam bouwen? Past uw bestaande bouw in een vastgoedportefeuille waar gebruikerseisen en duurzaamheidseisen steeds vaker hand in hand gaan? Hoe kunt u meer grip krijgen op alle kosten die aan de exploitatie van uw panden verbonden zijn?

De benchmark gebouwoptimalisatie van IGG helpt om deze vragen te beantwoorden. U krijgt snel een duidelijker beeld van de prestaties van uw gebouwen en kunt waar nodig gericht stappen nemen om deze te verbeteren.

Effectiever vastgoedmanagement dankzij IGG

Wilt u het meeste uit uw vastgoed kunnen halen? Effectief vastgoedmanagement begint bij inzicht –en dat is precies wat IGG u kan bieden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met advisering omtrent bouwkosten en exploitatie. Hierdoor kunnen onze experts niet alleen ieder pand of object voor u analyseren, maar ook duidelijk aangeven waar de mogelijkheden voor verbetering precies liggen.

Of u nu het energieverbruik van een gebouw wilt terugdringen, de facilitaire kosten wilt minimaliseren of het pand compleet opnieuw wilt indelen – de benchmark gebouwoptimalisatie laat zien welke keuzes in uw situatie het beste rendement zullen bieden. Wij vergelijken uw gebouw met andere gebouwen van hetzelfde type en laten zien waar u goede winsten kunt boeken tegen lage financiële risico’s. Dankzij onze integrale visie op kostenmanagement blijven uw investeringskosten hierbij altijd onder controle.

Wilt u meer weten over onze benchmark gebouwoptimalisatie, of wilt u een of meerdere gebouwen in uw portefeuille door onze specialisten laten analyseren? Neem dan direct contact op met het team van IGG. Wij maken graag een afspraak met u om de voordelen van de benchmark gebouwoptimalisatie nader aan u uit te leggen.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners