Adviseursselectie

De selectie van de juiste adviseurs is een complexe aangelegenheid, en van essentieel belang voor een soepel verloop en de succesvolle afronding van een project. Bepaalde projecten vragen door hun specifieke kenmerken om een bepaald type adviseurs.  Niet alleen voor overheden waarbij de selectie aan aanbestedingsregels is gebonden, maar ook voor private partijen zal alleen de juiste adviseur kunnen worden geselecteerd door het volgen van een correcte aanbestedingsstrategie.

Een unieke kijk op aanbesteden

IGG heeft een unieke systematiek ontwikkeld voor de selectie van adviseurs voor een ontwerpteam. Eén van de belangrijkste doelstellingen vanuit IGG is dat een selectieprocedure een interessante procedure is voor de partijen die inschrijven, alleen dan krijgt het project de aandacht die het verdient. De specialisten van IGG formuleren de strategie en voeren deze vervolgens uit. Hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen o.a.:

  • het opstellen van heldere selectieleidraden;
  • het benaderen van de juiste partijen;
  • het verzorgen van correspondentie;
  • het beoordelen en verstrekken van nota van inlichtingen;
  • het beoordelen van de inschrijvingen;
  • het bekendmaken van de uitslag en het proces verbaal.

Succesvol selecteren van adviseur

IGG past selectiemethodes toe die leiden tot een snelle selectie van de juiste adviseurs, via een heldere, correcte procedure, zodat bezwaren tot het verleden behoren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening rond aanbesteden, of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze? Kijk rond op onze website, of neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij de selectie van de juiste adviseurs.


Enkele projecten met adviesdienst: Adviser selection

Amsterdam ArenA

Amsterdam
Leidschendam Municipality rehousing

Leidschendam
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Our partners

IGG Bointon de Groot is an active partner in the built environment. IGG follows
al trends and developments. Some of our important partners:

Partners