GPR gebouw

Binnen overheidsinstanties veel gebruikte beoordelingsmethodiek van duurzaamheid is de GPR gebouw. GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. Via rapportcijfers en sterrencalcificaties wordt zichtbaar hoe een gebouw, project of plan presteert.

De duurzaamheidsprestaties die GPR inzichtelijk maakt zijn onderverdeeld in vijf thema’s: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

Quickscan GPR gebouw

Indien u voor een project de mogelijkheden van een GPR beoordeling wilt onderzoeken dan kunnen de duurzaamheids-deskundigen van IGG een GPR quickscan uitvoeren. In deze quickscan worden de mogelijkheden onderzocht voor het behalen van een label bij uw project. IGG gaat hierin een stap verder dan traditionele quickscans aangezien IGG de kosten en baten van een credit mede opneemt in de quickscan.

Kosten en baten van GPR gebouw

Bij een GPR onderzoek zorgt IGG voor een kosten en baten overzicht van de suggereerde ingrepen. Met deze kosten-baten analyse kan op een gedegen wijze een goede keuze worden gemaakt voor het in te zetten credits.

IGG als GPR deskundige

Binnen de organisatie van IGG kunnen de duurzaamheidsdeskundigen de sturing van de GPR beoordeling op zich nemen. Omdat de deskundigen van IGG altijd een doorkijk geven naar de financiele consequenties zijn zij een zeer waardevolle aanvulling op een ontwerpteam.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om GPR in uw project toe te passen of wilt u een gedegen kosten-baten analyse van uw duurzaamheidsambities? Bij IGG vindt u altijd een antwoord op maat.

 


Enkele projecten met adviesdienst: Duurzaamheidsadvies

Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam
HAUT

Amsterdam
Sharing Tower

Amsterdam
First

Rotterdam
Renovatie Raadhuisplein 1

Leidschendam
Uitbreiding Koningin Wilhelminalaan 2

Leidschendam
12
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners