De nieuwe bouw app van IGG

Zoekt u een manier om de bouwkosten van uw projecten effectiever beheersen? Wilt u direct toegang hebben tot actuele bouweconomische informatie zoals indexcijfers en kengetallen? De nieuwe bouw app van IGG brengt alle relevante data eenvoudig binnen handbereik.

Bouwprojecten worden steeds complexer; het aantal potentiële kostenposten neemt toe, terwijl de ruimte voor budgetoverschrijdingen afneemt. Als u in deze moderne context proactief op kansen en risico’s wilt kunnen reageren, dan zult u over de juiste informatie moeten kunnen beschikken. Onze bouw app is speciaal hiervoor ontwikkeld. Wilt u weten wat onze bouw app precies voor u kan betekenen? De specialisten van IGG zetten de voordelen graag op een rijtje.

De mogelijkheden van onze bouw app

De bouw app van IGG biedt een uitgebreid en gedetailleerd beeld van de financiële ontwikkelingen binnen de Nederlandse bouwsector. U kunt via de bouw app meer dan 500 kengetallen voor diverse bouwtypen opvragen. De kengetallen worden ieder kwartaal bijgewerkt en zijn tot een afrondingsniveau van € 25,- gratis beschikbaar; heeft u behoefte aan een nauwkeuriger beeld, dan kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten op het BouwkostenKompas.

Naast recente kengetallen krijgt u via de bouw app ook toegang tot indexcijfers vanaf 2000 t/m nu voor gebouwen in de categorie Woningbouw, Utiliteitsbouw, Parkeren, GWW en Sloop. Ook kunt u meer dan 13.000 bouwbegrippen inzien.

Meteen aan de slag met de bouw app van IGG?

IGG houdt de financiële ontwikkelingen in de bouwsector al meer dan 25 jaar nauwlettend in de gaten. Hierdoor beschikken wij niet alleen over uitgebreide vakkennis en expertise, maar ook over veel informatie. Dankzij onze bouw app heeft u nu altijd toegang tot deze gegevens – u kunt via uw smartphone eenvoudig inloggen op ons systeem en de meest actuele bouwkosten, indexcijfers en kengetallen opvragen, waar en wanneer u maar wilt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwe bouw app van IGG? U kunt de bouw app gratis downloaden via de App Store. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, kijk dan op onze productpagina of neem contact op met ons team.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners