De ideale app voor de bouw

Ieder bouwproject is verschillend – ontwerp, functie en bestemming lopen uiteen per gebouwtype, net als omvang, looptijd en exploitatiedoelen. Toch hebben alle bouwprojecten een belangrijke overeenkomst: het budget moet zo zorgvuldig mogelijk beheerst worden. Om dit te kunnen doen moet u over de juiste informatie kunnen beschikken.

IGG heeft een speciale app voor de bouw ontwikkeld om in deze behoefte te voorzien. Onze app voor de bouw geeft direct inzicht in de meest recente bouwkostenkengetallen en –indexcijfers voor een uitgebreide selectie van gebouwtypen. Van actuele statistieken tot bouweconomische prognoses – met de app voor de bouw heeft u alles bij de hand. Het team van IGG legt u graag hoe u hiervan kunt profiteren.

Wat zijn de voordelen van onze app voor de bouw?

Prijzen in de bouw fluctueren regelmatig. Hierdoor is het vaak lastig om te bepalen welke strategie het beste geschikt is om uw materiaal- en loonkosten te beperken – zeker bij langlopende projecten. Veranderingen in de bouweconomie hebben ook invloed op de prijzen voor aanbestedingen gerekend worden. Wilt u dit voor alle facetten van een bouwproject zelf uitrekenen, dan kan dit een hoop tijd kosten.

Onze app voor de bouw maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een duidelijk beeld te krijgen van uw bouwkosten. U kunt vanuit onze app voor de bouw waar en wanneer u maar wilt meer dan 500 actuele kengetallen voor diverse bouwtypen opvragen. Daarnaast biedt de app voor de bouw ook een overzicht van indexcijfers voor de gebouwcategorieën Utiliteitsbouw, Woningbouw, Parkeren, GWW en Sloop van 2000 t/m heden, evenals meer dan 13.000 Nederlandse bouwbegrippen – allemaal vanaf uw smartphone.

Direct onze app voor de bouw uitproberen

IGG heeft meer dan 25 jaar ervaring met integraal bouwkostenadvies en –management. De kennis en expertise die wij in deze tijd hebben opgedaan delen wij graag met u – IGG stelt de app voor de bouw gratis via de App Store beschikbaar. Tot een afrondingsniveau van € 25,- kunt u gratis van de app voor de bouw gebruikmaken. Heeft u een abonnement op BouwkostenKompas, dan krijgt u daarmee automatisch toegang tot de meest gedetailleerde bouwkosteninformatie in onze databases.

Wilt u zelf ervaren hoe onze app voor de bouw u kan helpen om uw bouwkosten te beheersen? Download de IGG Bouwkosten-app en ga direct aan de slag! Voor specifieke vragen over de applicatie en de andere producten en tools van IGG kunt u altijd contact opnemen met ons team.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners