Calculatiesoftware

Kostenbewaking is binnen de bouwsector altijd van primair belang geweest. De huidige economie maakt het terugdringen en beheersen van budgetoverschrijdingen echter belangrijker dan ooit. Daar komt bij dat bouwprojecten zelf ook complexer zijn geworden. Niet alleen de doelstellingen van bouwkostenmanagement zijn dus verscherpt – er valt tegenwoordig ook meer te managen.

Calculatiesoftware is mede hierdoor niet meer weg te denken uit de bouw. Met calculatiesoftware kunnen de afhankelijkheden en kostenposten binnen bouwprojecten immers sneller en beter in kaart worden gebracht, waardoor opdrachtgevers effectiever op kansen en risico’s kunnen reageren. Helaas is calculatiesoftware vaak niet eenvoudig in het gebruik. Wilt u graag profiteren van de voordelen van moderne technologie, zonder dat u daarvoor aan een tijdrovend leerproces vastzit? Maak dan kennis met de online calculatiesoftware van IGG!

Online calculatiesoftware voor kengetallen en indexcijfers

IGG is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van integraal bouwkostenmanagement en –advies. Wij houden de economische situatie in de bouw scherp in de gaten en bieden onze cliënten graag een zo volledig mogelijke ondersteuning. Om onze kennis en expertise nog toegankelijker te maken hebben wij voor diverse vraagstukken speciale online calculatiesoftware ontwikkeld.

Onze calculatiesoftware biedt online toegang tot uitgebreide databases van indexcijfers, kengetallen en andere bouwkosteninformatie. IGG werkt deze gegevens ieder kwartaal bij, waardoor u via onze producten en tools altijd over de meest recente inzichten kunt beschikken. De calculatiesoftware is daarbij ook voorzien van gebruiksvriendelijke rekentools waarmee u de kosten van uw bouwproject beter en vollediger in kaart kunt brengen.

Meer weten over onze calculatiesoftware?

Wilt u controleren of de bouwkosten van een bouwaanvraag correct in kaart gebracht zijn? Heeft u vragen over de legeskosten van uw bouwproject, of zou u graag willen weten hoe de inkoopkosten van materialen en arbeid zich ontwikkelen? De calculatiesoftware van IGG kan al deze vragen voor u beantwoorden. Bekijk ons overzicht van calculatiesoftware en bepaal welke oplossing voor uw situatie het beste is. Onze producten en tools zijn altijd via het internet toegankelijk.

Heeft u specifieke vragen over onze calculatiesoftware, of wilt u weten welk abonnement voor u het beste is? Neem dan contact op met het team van IGG.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners