Start bouw De Zuid Scheveningen

Hans Smit (RKN)
Start bouw De Zuid Scheveningen

Dinsdag 15 maart vond het officiële startsein plaats voor de start bouw van het eerste bouwblok ZuidDuin in het woningbouwproject De Zuid in Scheveningen. De officiële handeling is, in het bijzijn van kopers en betrokkenen, verricht door wethouder Karsten Klein van de gemeente Den Haag en Dick Gort, CEO van a.s.r. vastgoed ontwikkeling.

In totaal ontwikkelt a.s.r. vastgoed ontwikkeling samen met de Malherbe Groep op het voormalige Norfolk terrein in Scheveningen circa 400 woningen (grondgebonden woningen en appartementen), 5.700 m² commerciële (bedrijfs-) ruimte en 420 parkeerplaatsen. De Zuid wordt de komende jaren in verschillende fasen gerealiseerd. Het eerste bouwblok dat wordt gerealiseerd is ZuidDuin en bestaat uit 85 appartementen (52 koopappartementen en 33 vrije sector huurwoningen) en 14 eengezinswoningen. Aannemer Van Wijnen Dordrecht zal vanaf 21 maart a.s. starten met de bouwwerkzaamheden. De oplevering van de woningen zal naar verwachting derde kwartaal 2017 plaatsvinden.

IGG is vanaf de start betrokken geweest bij het project als bouwkostenmanager. Kijk hier voor meer informatie over dit project.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Mail
 

Hans Smit (RKN)

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners