IGG houdt uw bouwkosten beheersbaar

De bouwwereld heeft over de jaren steeds meer te maken gekregen met de gevarieerde, vaak complexe behoeften van de moderne mens. Het beantwoorden van deze behoeften brengt bij bouwprojecten noodzakelijkerwijs een hogere mate van complexiteit met zich mee – een trend die vanzelfsprekend ook bij de bouwkosten zichtbaar is.

Een moderne, integrale visie op bouwkosten is hierdoor onmisbaar geworden; de bouwkosten vormen de basis voor alle economische studies, en zijn daarmee fundamenteel voor het succes van uw project. Zekerheid en beheersbaarheid zijn bij bouwprojecten meer dan ooit een kwestie van vooruitzien en betrokkenheid geworden. Deze uitgangspunten vormen bij IGG dan ook het hart van onze aanpak.

Integrale visie op bouwkosten en calculatie

Kostenbeheersing berust op meer dan calculatie alleen – het voorkomen van kostenoverschrijdingen bij bouwprojecten vereist een proactieve houding en een scherpe, betrokken blik. De bouwkostendeskundigen van IGG beschikken niet alleen over alle benodigde kennis om uw bouwkosten effectief te beheersen, maar bieden u ook professionele ondersteuning om uw project te verbeteren.

Onze specialisten staan u bij op alle gebieden die voor uw project belangrijk zijn, van advies over uw bouwkosten tot het selecteren en contracteren van ontwerpers en uitvoerende partijen. Bij IGG heeft u dus altijd zekerheid over uw projecten.

Veelzijdig advies over uw bouwkosten

Staat u aan de vooravond van een bouwproject, en zoekt u naar een specialist die u zekerheid over uw bouwkosten kan bieden? Wilt u de bouwkosten van een lopend project evalueren, of zoekt u professioneel advies om uw bouweconomische plannen aan te scherpen?

Bij de adviseurs van IGG zijn uw bouwkosten altijd in de beste handen, van definitiefase tot uitvoering en alle fasen daartussenin. Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening, of zoekt u naar specifieke antwoorden? Kijk verder op onze website, of neem direct contact op met het team van IGG.

 

DO Naturalis goedgekeurd

Rob Passchier (RKN)

DO Naturalis goedgekeurd
Het DO van Naturalis is inmiddels goedgekeurd. Naturalis Biodiversity Center huisvest een natuurhistorische collectie die van grote waarde is voor diverse wetenschappen, zoals evolutiebiologie, ruimtewetenschap en geologie. Het bestaande gebouw waarin de collectie is ondergebracht en tentoongesteld wordt gerenoveerd en uitgebreid. IGG is binnen het ontwerpteam als kostenmanager betrokken. Kijk op onze projectpagina voor meer informatie.  

Lees verder
 

Singer Laren start volgend jaar

Arno Vonk MRICS

Singer Laren start volgend jaar
Singer Laren wil volgend jaar beginnen met de nieuwbouw van het theater. Om vast een indruk te krijgen hoe het theater er uiteindelijk uit zal komen te zien, bekijk dan de onderstaande film. http://architectenweb.nl/aweb/redactie/redactie_detail.asp?iNID=34911

Lees verder
 

Start bouw A’DAM toren

Arno Vonk MRICS

Start bouw A'DAM toren
Afgelopen dinsdag 9 september is door burgemeester Eberhart van der Laan het startsein gegeven voor de start van de transformatie van de voormalige Shell-toren aan het IJ in Amsterdam tot het nieuwe A’DAM. Het gebouw zal onder meer twee clubs, werkplekken voor ‘creatievelingen’, een muziekstudio en een skybar met panoramadek gaan herbergen. De ontwikkelaars Sander...

Lees verder
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners