IGG houdt uw bouwkosten beheersbaar

De bouwwereld heeft over de jaren steeds meer te maken gekregen met de gevarieerde, vaak complexe behoeften van de moderne mens. Het beantwoorden van deze behoeften brengt bij bouwprojecten noodzakelijkerwijs een hogere mate van complexiteit met zich mee – een trend die vanzelfsprekend ook bij de bouwkosten zichtbaar is.

Een moderne, integrale visie op bouwkosten is hierdoor onmisbaar geworden; de bouwkosten vormen de basis voor alle economische studies, en zijn daarmee fundamenteel voor het succes van uw project. Zekerheid en beheersbaarheid zijn bij bouwprojecten meer dan ooit een kwestie van vooruitzien en betrokkenheid geworden. Deze uitgangspunten vormen bij IGG dan ook het hart van onze aanpak.

Integrale visie op bouwkosten en calculatie

Kostenbeheersing berust op meer dan calculatie alleen – het voorkomen van kostenoverschrijdingen bij bouwprojecten vereist een proactieve houding en een scherpe, betrokken blik. De bouwkostendeskundigen van IGG beschikken niet alleen over alle benodigde kennis om uw bouwkosten effectief te beheersen, maar bieden u ook professionele ondersteuning om uw project te verbeteren.

Onze specialisten staan u bij op alle gebieden die voor uw project belangrijk zijn, van advies over uw bouwkosten tot het selecteren en contracteren van ontwerpers en uitvoerende partijen. Bij IGG heeft u dus altijd zekerheid over uw projecten.

Veelzijdig advies over uw bouwkosten

Staat u aan de vooravond van een bouwproject, en zoekt u naar een specialist die u zekerheid over uw bouwkosten kan bieden? Wilt u de bouwkosten van een lopend project evalueren, of zoekt u professioneel advies om uw bouweconomische plannen aan te scherpen?

Bij de adviseurs van IGG zijn uw bouwkosten altijd in de beste handen, van definitiefase tot uitvoering en alle fasen daartussenin. Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening, of zoekt u naar specifieke antwoorden? Kijk verder op onze website, of neem direct contact op met het team van IGG.

 

Den Haag Centraal

Arno Vonk MRICS

Den Haag Centraal
Maandag 1 februari 2016 is het Centraal Station in Den Haag officieel geopend met als eindresultaat een innovatief en licht station. In opdracht van Benthem Crouwel Architects heeft IGG een bijdrage geleverd aan dit nieuwe station, o.a. met verkennende begrotingen voor het karakteristieke grote glazen wybertjesdak met een afmeting van 11.360 m2. De verbouwing aan Den Haag CS...

Lees verder
 

Het Platform: de nieuwe MicroCity bij Utrecht Centraal

Arno Vonk MRICS

Het Platform: de nieuwe MicroCity bij Utrecht Centraal
Op 24 november jl. is de ontwikkelovereenkomst voor Het Platform getekend door de Gemeente Utrecht en ABC Planontwikkeling met Westplan Investors NV. Architect is VenhoevenCS architecture+urbanism. Het Platform is een gebouw boven op de nieuwe terminal van de Uithoflijn. Het is ontworpen als een slimme en duurzame MicroCity, gericht op een gezonde levensstijl in een...

Lees verder

Nieuwe bestemming voor voormalige Citroëngarage in Amsterdam
De twee voormalige Citroën-garages, gelegen aan het Stadionplein te Amsterdam, zullen binnenkort een nieuwe bestemming krijgen. De gebouwen zullen worden getransformeerd naar een multifunctioneel kantoor, retail en hospitality gebouw. De start van de verbouwing is medio 2016 gepland en de oplevering een jaar later. De markante Citroën-gebouwen zijn beide ontworpen door de architect van het Olympisch Stadion, Jan...

Lees verder
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners