IGG kiest voor BREAAM-Excellent

Arno Vonk MRICS
IGG kiest voor BREAAM-Excellent

Vanaf 1 januari 2014 zal IGG werkzaam zijn vanuit een Breaam-Excellent kantoor in Den Haag, hiervoor zullen wij van OVG ca. 620 m² huren in het pand ExtraVerde in Den Haag, direct zichtbaar vanaf de A12.

Het pand sluit uitermate goed aan bij een organisatie als IGG die adviseert over duurzaamheid, prettige werkomgevingen en kwalitatief hoogstaande gebouwen. Het kantoor is voorzien van extra lichte werkplekken, gezonde installaties en mooie terrassen. Maar wie goed is voor haar medewerkers wil natuurlijk ook goed zijn voor haar omgeving. In het ontwerp is daarom ook rekening gehouden met het biologisch evenwicht van de groene en waterrijke omgeving van het kantoor.

Door onder meer het gehele dak te bedekken met mossedum, een vleermuisbunker te verwerken in het gebouw en omdat het kantoor zich kenmerkt door een slim energiezuinig ontwerp, duurzaam materiaalgebruik en meerdere efficiënte installaties mocht dit kantoor, als eerste in Nederland, het BREEAM-NL nieuwbouwcertificaat met de kwalificatie ‘Excellent’ in ontvangst nemen. Bekijk hier de BREEAM-NL presentatie van ExtraVerde.

IGG is er van overtuigd dat wij met onze nieuwe huisvesting u de komende jaren weer kunnen voorzien van goede adviezen en nog efficiënter voor u kunnen werken  door het duurzame karakter van ons kantoor.

Extraverde2  Extraverde3

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners