IGG Bointon de Groot lanceert European Construction Costs tijdens MIPIM 2015

Arno Vonk MRICS
IGG Bointon de Groot lanceert European Construction Costs tijdens MIPIM 2015

In navolging van het Nederlandse succes van Bouwkostenkompas heeft IGG de afgelopen jaren, samen met onze partners van de RLB Euro Alliance, gewerkt aan een Europese versie van een bouwkosten database: European Construction Costs (ECC). IGG heeft hiervoor een database opgebouwd met standaard gebouwtypen, waarbij de 18 leden van de Europese alliantie verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van accurate lokale bouwkostengegevens. Lokale participatie is essentieel want er is geen betere bron van marktinformatie dan lokale experts. European Construction Costs zal beschikbaar worden in de vorm van een online abonnement samen met een jaarlijkse fysieke uitgave.

De RLB Euro Alliance is in 2007 gestart door Brits adviesbureau Rider Levett Bucknall en de partners van de alliantie zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van een gelijkwaardige hoge kwaliteit en ervaring op het gebied van projectmanagement en bouwkostenadvisering. De samenwerkende partners van de RLB Euro Alliance hebben een omvang van meer dan 800 professionals in 25 kantoren door heel Europa.

Op woensdag 11 maart om 11:00 zal de lancering van European Construction Costs plaatsvinden in de stand van onze Belgische partner Bopro in het Belgisch paviljoen op de MIPIM. U bent van harte welkom bij deze presentatie, waarbij u ook in de gelegenheid zult zijn om kennis te maken met onze partners uit verschillende Europese landen.

Bezoek www.constructioncosts.eu voor een demonstratie van de website.
Bezoek ook de aankondiging van het Belgisch paviljoen:
http://www.surrealestate.be/launch-of-european-construction-cost-index/

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners