Bouwkostenraming

Wat is bij bouwprojecten de sleutel tot succes? Afhankelijk van het soort project zijn er op gebied van de kwalitatieve doelstellingen natuurlijk meerdere antwoorden mogelijk, maar de beheersbaarheid van de bouwkosten speelt in ieder scenario een bepalende rol. Overschrijdingen van het budget kunnen fatale gevolgen voor uw project hebben, en het is dan ook verstandig om al in een vroeg stadium grip te krijgen op uw bouwkosten. Een professionele bouwkostenraming kan u hierbij helpen.

IGG is al meer dan twee decennia een gerespecteerde naam in de wereld van bouweconomisch advies. Onze adviseurs zijn bekend met alle facetten van de bouwsector, en kunnen een integrale bouwkostenraming voor uw project opstellen.

De voordelen van een integrale bouwkostenraming

Een bouwkostenraming wordt vaak gezien als een rekensom: een simpele vermenigvuldiging van kostenposten en hoeveelheden. Deze benadering is in de ogen van IGG onvolledig – een bouwkostenraming moet altijd rekening houdt met de werkelijkheid achter de getallen. Daarom hanteert ons team voor iedere bouwkostenraming een unieke, integrale aanpak.

Hierbij kijken wij niet alleen naar wat er op de tekening staat, maar stellen we ook de juiste vragen. Als gevolg hiervan krijgt u niet alleen een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw project, maar ook een duidelijk beeld van de mogelijkheden om de kwaliteit van uw bouwproject verder te optimaliseren.

Vraag een bouwkostenraming aan bij IGG

Bent u op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke bouwkostenraming voor uw project? Het adviesteam van IGG kan u hierbij helpen. Onze bouwkostendeskundigen hebben jarenlange ervaring in projecten op iedere schaalgrootte, en zijn daardoor in staat om voor zowel groot- als kleinschalige bouwprojecten een nauwkeurige bouwkostenraming te maken.

Naast een integrale werkwijze kunt u daarbij ook vertrouwen op een hoge mate van betrokkenheid en transparantie. Het team van IGG stelt zich altijd volledig ten dienste van uw doelstellingen en wensen, en denkt vanuit dit perspectief mee om altijd de optimale oplossing voor uw situatie te kunnen vinden.

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Kijk rond op onze website, of neem direct contact op voor een professionele bouwkostenraming voor uw project.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners