Bouwkostendeskundige

Bij het opstarten van een bouwproject komt veel kijken: de selectie van ontwerpers en architecten, het opstellen van planningen en schema’s en het formuleren van strategische doelstellingen. Alle voorbereidende werkzaamheden hebben invloed op verschillende stadia van het project, maar één onderdeel is voor iedere fase belangrijk: de beheersbaarheid van de bouwkosten.

Kostenoverschrijdingen kunnen de haalbaarheid van een bouwproject ernstig in gevaar brengen. Het inschakelen van een bouwkostendeskundige helpt om dit te voorkomen – de bouwkostendeskundige controleert alle zichtbare en verborgen kosten, en maakt de financiële dimensies van het project transparante en toegankelijk. Wilt u dus meer grip krijgen op uw bouwbudget? Bij IGG vindt u snel de ideale bouwkostendeskundige.

Integraal bouwkostenadvies

De visie van IGG is eenvoudig: de rol van een bouwkostendeskundige mag niet beperkt blijven tot calculaties en rekensommen. Bouwkosten zijn geen onwrikbare feiten – ze zijn continu in beweging, en kunnen alleen met een integrale visie effectief beheerst worden. Daarbij moet de bouwkostendeskundige niet alleen letten op de financiële aspecten van een project, maar ook op de kwalitatieve doelstellingen die u als projectontwikkelaar voor ogen heeft.

Een bouwkostendeskundige van IGG zal daarom altijd zoeken naar de optimale balans tussen kwaliteit, kosten en tijd. Onze werkwijze houdt rekening met alle onderdelen van uw project, en biedt heldere, praktische oplossingen voor ieder mogelijk probleem.

Werken met een bouwkostendeskundige van IGG

Wilt u zeker weten dat uw bouwproject binnen de grenzen van uw budget blijft? IGG heeft ruim 20 jaar ervaring met bouwadvies, planningsadvies en calculatie. U vindt bij ons dus altijd een bouwkostendeskundige die uw project op de juiste manier kan ondersteunen.
Wij combineren een unieke, integrale aanpak met een hoge betrokkenheid bij uw wensen. Onze bouwkostendeskundige werkt nauw met u samen, en gaat daarbij altijd uit van het doel dat u met uw bouwproject wilt bereiken. Deze proactieve, menselijke werkwijze garandeert dat u uw project effectief zult kunnen beheersen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke bouwkostendeskundige? Neem contact op met IGG en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners