Bouwkosten online berekenen

Om de kosten van uw bouwproject in de hand te kunnen houden is het belangrijk dat u altijd over correcte kosteninformatie kunt beschikken. Op de momenten dat u een snelle kostenindicatie nodig heeft kan het soms teveel tijd kosten om hiervoor een bouwkostendeskundige in te schakelen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om in die gevallen een handboek te gebruiken, maar een boek blijft niet automatisch up-to-date.

De online bouwkosten tools van IGG hebben deze beperking niet. Wij bieden een uitgebreide selectie hulpmiddelen waarmee u diverse bouwkosten online kunt berekenen. Zo weet u zeker dat u altijd over relevante, actuele informatie zult kunnen beschikken op het moment dat u het nodig heeft.

Alle bouwkosten online binnen handbereik

IGG heeft verschillende tools ontwikkeld waarmee u online uw bouwkosten kunt berekenen en controleren. Onze online database verzamelt bouwkosten van alle typen, en biedt antwoorden voor alle partijen die bij de bouwsector betrokken zijn. Het onderstaande overzicht laat kort zien welke tools u kunt kiezen.

BouwkostenKompas

Het BouwkostenKompas is een online tool waarmee u de bouwkosten van verschillende bouwdelen en gebouwtypen kunt berekenen. De database van BouwkostenKompas wordt continu bijgewerkt met nieuwe informatie, en kan afgestemd worden op de specifieke behoeften van uw project.

BouwkostenIndex

Om de kosten van uw bouwproject effectief onder controle te houden is het noodzakelijk dat u op de hoogte blijft van actuele bouweconomische ontwikkelingen. Met de BouwkostenIndex krijgt u een helder inzicht in de meest recente ontwikkelingen van indexgetallen en kengetallen van bouwkosten.

Bouwleges

Bij het aanvragen van een bouwvergunning moet u rekening kunnen houden met de gemeentelijke legeskosten. Onze Bouwleges tool biedt de mogelijkheid om deze voor iedere Nederlandse gemeente te berekenen. IGG werkt de tool ieder jaar bij, waardoor u zeker weet dat de legeskosten correct zijn.

BouwkostenCheck

Het bepalen van het juiste bouwleges voor een aanvraag kan veel tijd in beslag nemen – de legeskosten zijn immers afhankelijk van de juistheid van de vergunningsaanvraag. Met BouwkostenCheck kunnen gemeenten de opgegeven bouwkosten in korte tijd online controleren.

Direct online inzicht in bouwkosten bij IGG

Wilt u meer weten over onze programma’s en tools? U kunt alle informatie over onze producten lezen via de website, en zich direct inschrijven om online met uw bouwkosten aan de slag te gaan. Voor verdere vragen over de dienstverlening van IGG kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners