Bouwkosten kantoor

Bent u van plan om een kantoorpand aan te leggen, en zoekt u een goede manier om de bouwkosten van uw kantoor binnen het gestelde budget te houden? Kantoren hebben vaak een ingewikkelde kostenstructuur die sterk afhangt van het beoogde gebruik. De schaalgrootte en locatie spelen een rol in de bouwkosten van het kantoor, evenals de keuze voor hoogbouw of laagbouw. Daarnaast worden er tegenwoordig vaak meerdere gebruikers in één pand gevestigd. Door de veelheid van wensen en behoeften die hierdoor ontstaat kunnen de bouwkosten van een kantoor bijzonder complex worden.

IGG kan u helpen om deze kosten beter te doorgronden. Wij zijn al sinds 1988 betrokken bij bouwadvies voor utiliteitsbouw, woningbouw, restauratie en civiele techniek, en hebben alle expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

Eenvoudig online de bouwkosten van een kantoor berekenen?

Ons product BouwkostenKompas geeft u een actueel overzicht van de bouwkostenkengetallen voor uiteenlopende bouwprojecten. Hiermee kunt u eenvoudig de bouwkosten van ieder type kantoor berekenen.

Integraal bouwadvies bij IGG

Het meest kenmerkende aspect van de dienstverlening van IGG is onze integrale werkwijze. Het beheersen van de bouwkosten van uw kantoor is niet alleen een kwestie van optellen en vermenigvuldigen; effectieve controle vereist een proactieve houding. Ons team beperkt zich dan ook niet tot calculaties – wij brengen de bouwkosten van uw kantoor integraal in kaart, en reiken oplossingen aan om projectrisico’s af te dekken.

Hierbij zorgen wij er ook voor dat onze werkzaamheden naadloos aansluiten op de doelen die u voor ogen heeft – wij stellen op basis van uw wensen een speciaal team voor u samen om de bouwkosten van uw kantoor te beheersen, waardoor u altijd kunt rekenen op een hoge mate van betrokkenheid.

Beter inzicht in de bouwkosten van een kantoor?

De kennisdatabase van IGG groeit continu door. Om u de best mogelijke servicegraad te kunnen bieden hebben wij verschillende online producten en tools ontwikkeld die aansluiten op deze database. Door middel van deze software kunt u de bouwkosten van uw kantoor zelf online verkennen, en krijgt u een goede indicatie van wat u kunt verwachten. Onze professionals kunnen u vervolgens ondersteunen bij de verfijning en beheersing van de bouwkosten van uw kantoor.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening, en wilt u graag meer grip krijgen op de bouwkosten van uw kantoor? Het team van IGG biedt bouweconomische ondersteuning op maat. Lees meer over onze producten en diensten op onze website, of neem direct contact op met IGG voor een afspraak.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners