Bouwkosten hotel

De ontwikkeling en bouw van hotels wordt gezien als een van de meest complexe werkgebieden in de bouwsector. De afwerking, vorm en kwaliteit moeten immers perfect in lijn liggen met de wensen van de gebruikers. Daarnaast speelt ook de economische haalbaarheid van het hotel een grote rol tijdens het project. De bouwkosten van een hotel vormen hierdoor een bijzonder gedetailleerd geheel met veel onderlinge afhankelijkheden. Kostenoverschrijdingen kunnen de haalbaarheid van dergelijke projecten ernstig schaden, waardoor onderzoek naar de bouwkosten van een hotel al in het vroegste stadium noodzakelijk is.

IGG is al meer dan twintig jaar actief in bouwadvies voor woningbouw, utiliteitsbouw, civiele techniek en restauratie. De hoge mate van deskundigheid die wij hierbij hebben opgebouwd maakt ons de partner bij uitstek om de bouwkosten van uw hotel beheersbaar te houden.

De bouwkosten van een hotel berekenen?

Voor een directe berekening kunt u vertrouwen op BouwkostenKompas, een uniek product van IGG. Hierin vindt u een overzicht van diverse actuele bouwkostenkengetallen waarmee u de bouwkosten van verschillende typen hotel gericht kunt berekenen.

IGG kijkt verder

Om de bouwkosten van een hotel in kaart te brengen moeten verschillende bouweconomische disciplines gecombineerd worden. Calculatie is slechts één onderdeel hiervan – het beheersen van de bouwkosten van een hotel vereist inzicht in de hotelmarkt en de vele variabelen die hierin spelen. Van lokale veiligheidsregelgeving tot het beoogde exploitatiemodel, alles heeft invloed op de haalbaarheid van het project.

Om deze zo hoog mogelijk te houden gaat IGG uit van een integrale aanpak: wij stellen een speciaal team samen die de bouwkosten van uw hotel op betrokken, onafhankelijke wijze controleert. Hierbij krijgt u niet alleen inzicht in de kosten, maar ook praktische oplossingen om risico’s te minimaliseren en budgetoverschrijdingen te voorkomen.

Duidelijkheid over de bouwkosten van een hotel?

Wilt u direct inzicht in de bouwkosten van een hotel krijgen? IGG heeft over de jaren een omvangrijke kennisdatabase aangelegd. Via onze online producten en tools kunt u deze kennis gebruiken om zelf een kostenindicatie voor uw bouwproject op te stellen. Ons teams zorgt ervoor dat de tools up-to-date blijven, en helpt u graag om uw indicatie verder te verfijnen.

Heeft u interesse in de dienstverlening van IGG, of heeft u specifieke vragen over de bouwkosten van een hotel? Ons team ondersteunt u graag bij het realiseren van uw visie. Kijk rond op onze website en ontdek de mogelijkheden van onze producten en diensten, of neem direct contact op met een van onze professionals om de bouwkosten van uw hotel inzichtelijk te maken.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners