Bouwkosten berekenen

Als u op het punt staat om een bouwproject te starten is het belangrijk dat u voldoende zekerheid heeft – het behalen van gestelde doelen is immers afhankelijk van uw budget, planning, en de mate waarin u het project kunt controleren. Deze zekerheid begint bij het berekenen van de bouwkosten.

Van verkenning tot ontwerp en van planning tot realisatie, de haalbaarheid van een bouwproject wordt in iedere fase beïnvloed. Daarbij is ook het budget continu in ontwikkeling. Het berekenen van bouwkosten is dan ook een fundamenteel onderdeel binnen het bouwkostenadvies van IGG – het vormt de kern van de financiële haalbaarheid van uw project, en geeft een duidelijker beeld van de mogelijkheden om het traject beter te beheersen. De integrale visie die IGG hierbij hanteert maakt ons uniek geschikt om uw bouwkosten te berekenen.

Een integrale aanpak voor het berekenen van uw bouwkosten

IGG kijkt bij het berekenen van uw bouwkosten verder dan het rekenwerk. De cijfers vertellen immers slechts een deel van het verhaal – de rest komt alleen met de juiste vragen boven water. Wat staat er niet op de tekening? Waarom moet een onderdeel van het ontwerp zoveel kosten? Welke risico’s zijn er aan uw doelstellingen verbonden, en welke alternatieven kunnen hiervoor ingezet worden?

Conventionele calculatiemethoden bieden onvoldoende antwoord op deze vragen, terwijl deze wel grote invloed hebben op de haalbaarheid van uw project. De kostenadviseurs van IGG berekenen uw bouwkosten daarom op integrale wijze – proactief, transparant en met aandacht voor verborgen details. Laat uw bouwkosten bij IGG berekenen, en u kunt erop vertrouwen dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

IGG helpt uw bouwkosten helder te berekenen

Helderheid, betrokkenheid en openheid zijn de kernwaarden van IGG. Wij stemmen onze dienstverlening bij het berekenen van uw bouwkosten altijd af op uw wensen en doelen, en ons team werkt daarbij nauw met u samen. Of het nu gaat om het berekenen van de initiële bouwkosten voor een kleiner project, of een complete oplossing voor bouwkostenadvies tijdens omvangrijke bouwtrajecten – onze specialisten beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om uw bouwkosten sluitend te berekenen.

Bent u op zoek naar een onafhankelijk adviesbureau om uw bouwkosten overzichtelijker te maken? Neem contact op met IGG, en maak een afspraak met een van onze adviseurs.


Enkele projecten met adviesdienst: Bouwkostenadvies

Kruisvaartkade

Utrecht
GAK gebouw

Amsterdam
Toren van Oud

Den Haag
Jamie Deli Schiphol lounge 3

Schiphol
Stadion Feyenoord

Rotterdam
A Pier Schiphol

Amsterdam
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners