Bouwkosten bedrijfshal

Bij de aanleg van een bedrijfshal moet u de bouwkosten vanzelfsprekend goed in de hand kunnen houden. Hierbij spelen meerdere factoren een rol – de oppervlakte, de hoogte, de locatie en de mate van afwerking hebben allemaal invloed op de bouwkosten van uw bedrijfshal. Wilt u zeker weten dat uw project binnen budget blijft, dan is het raadzaam om al in een vroeg stadium van het bouwproject een bouwkostendeskundige in te schakelen.

IGG heeft meer dan twintig jaar ervaring in utiliteitsbouw en civiele techniek, en heeft alle expertise in huis om de bouwkosten van uw bedrijfshal in kaart te brengen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de risico’s en kansen van uw project, en zoeken altijd naar een optimale balans tussen tijd, kosten en kwaliteit.

Snel weten wat de bouwkosten van een bedrijfshal zijn?

Kijk dan in ons product BouwkostenKompas. Hierin zijn diverse bouwkostenkengetallen te vinden voor diverse bouwprojecten, waaronder de bouwkosten van een bedrijfshal in diverse verschijningsvormen.

De toegevoegde waarde van IGG

IGG gelooft sterk in de waarde van integraal kostenadvies – wij beperken onszelf niet tot het berekenen van de bouwkosten van uw bedrijfshal, maar zoeken actief naar oplossingen en alternatieven om kostenoverschrijdingen te voorkomen. Onze specialisten zijn breed onderlegd en hebben ervaring met alle facetten van de bouw. Hierdoor kan IGG u bijzonder effectief ondersteunen bij de beheersing van de bouwkosten van uw bedrijfshal, van het uitvoeren van haalbaarheidsstudies tot het selecteren van ontwerpers, architecten en aannemers.

IGG is een onafhankelijk bouwadviesbureau, en wij stellen voor ieder project een uniek team samen dat over alle benodigde competenties beschikt. Hierdoor weet u zeker dat de bouwkosten van uw bedrijfshal op de correcte manier benaderd zullen worden.

Advies nodig over de bouwkosten van een bedrijfshal?

IGG beschikt over een omvangrijke kennisdatabase die met ieder project verder wordt aangevuld. Wij gebruiken deze kennis niet alleen om u beter te ondersteunen, maar ook om unieke online software te ontwikkelen. Wilt u zelf een eerste indicatie van de bouwkosten van een bedrijfshal opstellen? Met de producten en tools van IGG krijgt u snel een duidelijk beeld van uw project. Daarbij kan het team van IGG de bouwkosten van uw bedrijfshal uiteraard altijd verder verfijnen.

Heeft u specifieke vragen over onze dienstverlening, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de bouwkosten van uw bedrijfshal beter beheersbaar te maken? Onze adviseurs nemen de opties graag met u door. Kijk rond op onze website voor een beter beeld van onze producten en diensten, en neem contact op met IGG voor een afspraak.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners