Vacature aankomend bouweconomisch adviseur

Arno Vonk MRICS
Vacature aankomend bouweconomisch adviseur

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een aankomend bouweconomisch adviseur met affiniteit voor getallen en een passie voor bijzondere projecten.

Jouw werkzaamheden

Als aankomend bouweconomisch adviseur ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen en beheersen van de bouw- en investeringskosten van bouwprojecten. De bouweconomisch adviseur krijgt door de toenemende complexiteit van bouwprojecten steeds meer een bepalende rol binnen het ontwerpteam.

Als bouweconomisch adviseur overzie je het complete project over alle disciplines en help je mee, als onderdeel van het ontwerpteam, om vanuit kosten en kwaliteit het ontwerp te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het begroten van het project, het opstellen van (risico)analyses en het adviseren van zowel het ontwerpteam als de opdrachtgever in de verschillende fases van een bouwproject. Het adviseren gaat verder dan alleen de kostenbegroting; de bouweconomisch adviseur analyseert tevens hoe een bouwproject beter kan functioneren op het gebied van bouwsystematiek, duurzaamheid en inkoopstrategie.

Verder ben je, samen met je collega’s, voortdurend de markt aan het consulteren en op zoek naar de juiste informatie die nodig is voor onze werkzaamheden.

 

Bekijk hier de volledige vacature

Of download de vacature in PDF

 

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners