The Terraced Tower in de verkoop

Arno Vonk MRICS
The Terraced Tower in de verkoop

De verkoop van het unieke project de Terraced Tower is gestart. Het plan bied unieke woningen tot 100 meter hoogte met bij elk appartement een riant terras en zicht op de Maas of de binnenstad van Rotterdam.

The Terraced Tower biedt 82 koopappartementen en 258 huurappartementen. De verhuur start in een later stadium. Bij de entree voelt u al dat dit gebouw anders is. Vanaf de Boompjes is er een doorkijk naar de charmante jachthaven aan de Hertekade. Op de begane grond bevinden zich straks voorzieningen die het leven zoveel aangenamer maken. Het zicht naar boven levert een mooi samenspel van terrassen op, waar elke bewoner zijn eigen invulling aan de buitenruimtes geeft.

Parkeren is met 212 eigen plekken geregeld onder het gebouw, waardoor de auto’s uit het straatbeeld verdwijnen. Bomen en groen maken het plezierig om buiten te zijn. Het is straks moeilijk voor te stellen dat dit ooit een kantoorlocatie was waar de kwaliteiten van de plek zo waren verstopt. Wanneer de liftdeuren zich sluiten laat u de reuring van de stad achter. Elk van de appartementen biedt een bijzonder uitzicht. Op de terrassen is ruimte voor een plek in de zon of de schaduw en kunt u de dag van u af laten glijden.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners