Vacature projectleider / bouweconomisch adviseur

Arno Vonk MRICS
Vacature projectleider / bouweconomisch adviseur

IGG Bouweconomie zoekt een projectleider die de verantwoordelijkheid krijgt om meerdere van onze bouwprojecten aan te sturen.

Als bouweconomisch adviseur ben je verantwoordelijk voor het bepalen en beheersen van de bouw- en investeringskosten van bouwprojecten. Door de toenemende complexiteit van bouwprojecten krijgen onze adviseurs een steeds belangrijkere rol binnen het ontwerpteam. Onze projectleiders zijn niet alleen bouweconomische adviseurs, die diverse bouwkostenbegrotingen kunnen opzetten en adviezen kunnen opstellen, maar daarnaast ook het primaire contact met onze opdrachtgevers en in staat om een intern team aan te sturen bij de grotere projecten.

Als projectleider overzie je het complete project over alle disciplines en help je, als onderdeel van het ontwerpteam, om vanuit kosten en kwaliteit het ontwerp te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten binnen IGG. Het adviseren gaat verder dan alleen de kostenbegroting; de projectleider analyseert tevens hoe een bouwproject beter kan functioneren op het gebied van bouwsystematiek, duurzaamheid en inkoopstrategie. Verder ben je, samen met je collega’s, voortdurend de markt aan het consulteren en op zoek naar de juiste informatie die nodig is voor onze werkzaamheden.

Lees meer over deze vacature

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners