Nieuw Singer Laren een feit

Arno Vonk MRICS
Nieuw Singer Laren een feit

Woensdag 6 september opende Singer Laren officieel de deuren van het nieuwe theater en de entreefoyer die het museum, theater en beeldentuin met elkaar verbindt. Zowel in de middag als in de avond was er een feestelijk openingsprogramma voor genodigden. ‘Anna Singer’, gespeeld door Anne Wil Blankers, nam de bezoekers mee terug in de tijd en samen met presentator Lucas de Man liet ze zich verrassen door de architectuur van de nieuwbouw. Artiesten onder wie Karin Bloemen, Youp van ’t Hek en het Nederlands Dans Theater trakteerden de gasten op een veelzijdig programma.

Dankbaar

Met de woorden ‘trots, blij en dankbaar’ opende algemeen directeur Evert van Os zijn toespraak. Dankbaar is Singer Laren iedereen die heeft bijgedragen aan het nieuwe Singer Laren. De kosten van de bouw zijn voor ruim 75% betaald door particulieren, maar ook de Gemeente Laren, de provincie Noord Holland en cultuurfondsen hebben bijgedragen, waarvan 1 miljoen afkomstig uit een speciale bijdrage van de BankGiro Loterij.

 

IGG bouweconomie. is als kostendeskundige en aanbestedingsadviseur vanaf het begin van dit project betrokken geweest bij de ontwikkeling.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners