IGG werkt mee aan de hoogste wolkenkrabber van de Benelux

Arno Vonk MRICS
IGG werkt mee aan de hoogste wolkenkrabber van de Benelux

Met 215 meter wordt het de hoogste wolkenkrabber van de Benelux en een nieuwe blikvanger in de skyline van Rotterdam. De Zalmhaventoren omvat met twee flankerende torens, samen vormen zij de Zalmhaven, 475 appartementen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimten, een daktuin en een panoramaterras dat uitzicht biedt op Erasmusbrug en de Maas.

De Zalmhaven is een ontwerp van Dam & Partners Architecten en KAAN Architecten. IGG bouweconomie. neemt tijdens het hele proces het bouwkostenmanagement, inclusief de vastgoedexploitatie, op zich.

De Zalmhaven: het toekomstige wonen

De Zalmhaven, gelegen in de Rotterdamse binnenstad, staat symbool voor het wonen van de toekomst met appartementen, diverse penthouses, duplex penthouses en stadswoningen met een eigen ingang. En dat niet alleen! De bewoners kunnen in het gebouw zelf terecht bij verschillende sportvoorzieningen en genieten van horeca. Hier komen wonen, werk en ontspanning samen.

IGG bouweconomie. neemt het bouwkostenmanagement op zich

Met een team van bouweconomische adviseurs is IGG bouweconomie. betrokken bij dit project. We houden ons bezig met het bouwkostenmanagement, inclusief de vastgoedexploitatie.
Projecten als de Zalmhaven zijn complex, waarbij vele vraagstukken de revue passeren. Van belang is om inzicht te hebben in de bouwkosten en het budget efficiënt te gebruiken. Als het nodig is moet er tijdig worden bijgestuurd om geen onvoorziene kosten te maken. Bouwkostenmanagement is voor elk project een noodzakelijk instrument om de kosten te beheersen en risico’s uit te sluiten.

Hiernaast neemt IGG bouweconomie. de vastgoedexploitatie van de Zalmhaven op zich. Dit geeft een duidelijke kijk op de opbrengsten, kosten en fasering van het project. Door middel van een meetmethode kan worden berekend hoe het optimale rendement kan worden gehaald. Sommige kosten zijn te beïnvloeden door de gebruiker van het gebouw, andere weer door de eigenaar. IGG bouweconomie. brengt dit in kaart.

IGG bouweconomie.: hoogbouwexpert van de Boompjes tot HAUT

Ook betreffende het bouwkostenmanagement van hoogbouw heeft IGG bouweconomie. in het verleden aangetoond wat het in huis heeft. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in bouwprojecten in het hoogbouwsegment. We beschikken over alle instrumenten om elk project goed te ondersteunen. Eerder voerde IGG bouweconomie. het bouwkostenmanagement uit voor de 125 meter hoge Rotterdamse FIRST-toren, de 100 meter hoge toren aan de Boompjes in Rotterdam en diverse hoogbouwprojecten op de Zuidas in Amsterdam waaronder het NoMA House, Hourglass en MAHLER 900. Eveneens voert IGG bouweconomie. het bouwkostenmanagement uit voor HAUT Amsterdam, de hoogste woontoren die volledig geconstrueerd wordt in hout.

Wilt u meer weten over wat het bouwkostenmanagement, inclusief vastgoedexploitatie, van IGG bouweconomie. inhoudt? Neem dan contact op met ons.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners