Hengstmangers versterkt de directie van IGG

Arno Vonk MRICS
Hengstmangers versterkt de directie van IGG

Marc Hengstmangers treedt toe tot de directie van IGG Bointon de Groot BV. Vanaf 1 maart vormt hij samen met Arno Vonk de leiding. Hengstmangers is een welkome versterking nu IGG blijft groeien. Hij volgt Ton de Groot op die zich aan het bedrijf heeft verbonden als adviseur, waarmee zijn kennis en ervaring blijft behouden.

Ook elders in de gelederen krijgt IGG nieuwe medewerkers. Arnold Spruijt en John Koks beginnen per 1 maart als senior projectleider. Beiden hebben hun sporen als kostendeskundige in de bouwwereld ruimschoots verdiend.

‘Hengstmangers behoort tot de top’

De komst van Hengstmangers betekent dat hij terugkeert op het oude nest. Eerder was hij voor IGG werkzaam als bouwkostenadviseur en adjunct-directeur. In 2009 vertrok hij naar Royal Haskoning DHV om aan de slag te gaan op de kostenafdeling. Als geen ander weet Hengstmangers wat er komt kijken bij het berekenen van bouwkosten. Hij heeft dertig jaar ervaring in het maken van budget- en kostenramingen, het opstellen van analyses en het voeren van onderhandelingen.

Vonk toont zich verguld met Hengstmangers. ‘Hij behoort tot de top als je het hebt over bouwkostendeskundigen in Nederland. Daarnaast kent hij IGG van binnen en buiten, doordat hij jarenlang hier heeft gewerkt.’

Oog voor de kosten van bouwprojecten

Met Spruijt en Koks haalt IGG twee ervaren projectleiders binnen die passen bij de groei van het adviesbureau. Spruijt is thuis in de wereld van het Rijksvastgoedbedrijf. Koks heeft een verleden binnen de architectuur en weet bouwramingen aan te sluiten op de nieuwste ontwikkelingen. Beiden hebben volgens Vonk een uitstekend oog voor de kostenkant van bouwprojecten.

Meer weten? Neem dan contact op met IGG.

 

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners