Partners IGG

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Nederlandse Vereniging Bouwkostendeskundigen (NVBK)

De NVBK is een vereniging voor bouwkostenkostendeskundigen. Binnen IGG zijn enkele actief participerende leden.

Dutch Green Building Council (DGBC)

De Dutch Green Building Council (DGBC) is dé Nederlandse netwerkorganisatie op het gebied van duurzaam bouwen en vastgoed. IGG is vanaf het begin als bedrijfslid betrokken bij de DGBC en loopt voorop bij het initieren van duurzame oplossingen binnen de bouw.

SAB Vereniging

De SAB vereniging heeft als doelstelling het bevorderen van de integrale samenwerking tussen alle disciplines in de bouwvoorbereiding. Deze interdisciplinaire samenwerking is de enige manier om de bouwvoorbereiding efficiënter te laten verlopen. Alleen zo kan de kwaliteit van gebouwen en hun omgeving worden verhoogd, kan de prijs/kwaliteitverhouding worden geoptimaliseerd en kunnen nieuwe technieken worden ontwikkeld.

Jong Onroerend Goed Den Haag (JOH)

JOH Den Haag is een vereniging voor jonge vastgoedprofessionals (< 36) die wonen of werkzaam zijn in Den Haag. JOH Den Haag wil een platform bieden, waarop JOH-leden op een leuke en informele manier kennis en ervaringen uit kunnen wisselen over regionale en nationale ontwikkelingen in het vastgoed.

Autodesk Development Partner Network

In het kader van diverse BIM-georiënteerde ontwikkelingen is de automatiseringstak van IGG Ontwikkelpartner van Autodesk, de ontwikkelaar van Revit.

Microsoft Partner Network

IGG ontwikkelt diverse applicaties, hiervoor is IGG onderdeel van het Microsoft Partnet Network.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners