Opdrachtgevers

Sinds de oprichting heeft IGG een vaste plaats verworven op het complexe speelveld van de moderne bouwwereld. Het specialisme van IGG – het verschaffen van zekerheid – bewijst keer op keer zijn waarde. De IGG-adviseurs hanteren procedures waardoor tijdig (potentiële) problemen worden gesignaleerd. Daarbij zijn zij in staat een constructieve bijdrage te leveren aan het oplossen van die problemen.

Door deze aanpak is IGG een logische partner bij een groot aantal bouwprojecten. Binnen de bouw werken wij voor alle ontwikkelende, ontwerpende en initiatief-nemende partijen. Wij er trots op onze diensten te hebben uitgevoerd voor de volgende opdrachtgevers.

Gevelreclame op ons nieuwe pand
De lichtreclame leverancier is inmiddels druk bezig om onze locatie nog beter zichtbaar te maken. Vandaag zal het eindresultaat zichtbaar worden.

Lees verder
 

Bouwkosten versus marktwerking 2014
De bouwmarkt vraagt nog steeds om werk. Aannemers willen hun mensen aan de gang houden en zo hun vakmanschap, service en expertise behouden. Reorganisaties en afslankingsoperaties hebben hun tol inmiddels wel geëist. De vraag is nu of verder afslanken en snijden in de organisatie niet ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. De...

Lees verder
 

Wij gaan verhuizen

Arno Vonk MRICS

Wij gaan verhuizen
Wij berichtten u al eerder over onze geplande verhuizing naar het prachtige pand ExtraVerde in Den Haag. Vanaf 1 januari 2014 zullen wij definitief onze intrek nemen in dit BREEAM Excellent certificeerde gebouw ontworpen door Meijer en Van Schoten architecten. De inrichting is ontworpen door Piet Boon, die bekend staat om zijn gebruik van natuurlijke...

Lees verder
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners