Bouwadvies in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, onafhankelijk adviesbureau voor bouwadvies in Rotterdam? Moderne bouwprojecten zijn complex en bijzonder divers, waardoor het vaak lastig is om een goede balans te treffen tussen kosten en kwaliteit. Het team van IGG beschikt over de kennis en expertise om u hierin te ondersteunen – wij leveren al meer dan vijfentwintig jaar bouwadvies in Rotterdam en de rest van Nederland, en hebben ervaring met alle disciplines die in de bouwsector verenigd zijn.

Deze brede kennisbasis stelt IGG in staat om onze dienstverlening compleet af te stemmen op uw behoeften. Wilt u weten hoe ons team bij bouwadvies in Rotterdam te werk gaat? Wij leggen de voordelen van onze unieke aanpak graag aan u uit.

De unieke werkwijze van IGG

Zoekt u een specialist voor bouwadvies in Rotterdam die net iets verder gaat? Dankzij de integrale aanpak van IGG weet u zeker dat u niets over het hoofd zult zien. Onze kennis en ervaring zijn bijzonder breed ontwikkeld – wij beperken onze dienstverlening niet tot calculaties en begrotingen, maar denken altijd met u mee om de kwaliteit en haalbaarheid van uw project te maximaliseren.

Door onze ervaring in de regio Rotterdam sluit ons bouwadvies perfect aan op de omstandigheden binnen uw omgeving. Wij stellen een uniek team samen voor uw bouwproject, en werken nooit voor meerdere partijen in hetzelfde project. Hierdoor heeft u de garantie van onafhankelijk bouwadvies voor uw project in Rotterdam, en kunt u altijd rekenen op een hoge mate van betrokkenheid.

De ideale partner voor bouwadvies in Rotterdam

Werkt u aan de bouw van een nieuw kantoorpand, en wilt u beter inzicht krijgen in de bouwkosten die het project met zich meebrengt? Bent u betrokken bij ruimtelijke ontwikkeling in de regio Rotterdam, en heeft u behoefte aan bouwadvies of bouweconomische ondersteuning? Of uw project zich nu afspeelt in de utiliteitsbouw, woningbouw, civiele techniek of restauratie, het team van IGG heeft de expertise in huis om uw project in Rotterdam van integraal bouwadvies op maat te voorzien. Wij werken nauw met u samen en maken uw succes onze hoogste prioriteit.

Wilt u een afspraak maken voor bouwadvies in Rotterdam? Neem dan contact op met IGG. Onze adviseurs helpen u graag om uw project tot een succes te maken.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners