Bouwadvies in Amsterdam

Bent u op zoek naar professioneel bouwadvies in Amsterdam? Bouwprojecten kunnen veel vragen en onzekerheden creëren, zeker op gebied van kosten en calculatie. Om uw project op koers te kunnen houden is het noodzakelijk dat u duidelijk inzicht heeft in de bouwkosten die aan uw visie verbonden zijn. De bouwadviseurs van IGG kunnen u hierbij helpen – wij hebben al meer dan vijfentwintig jaar ervaring opgebouwd bij projecten door heel Nederland, en leveren bouwadvies in Amsterdam en omstreken.

Deze brede ervaring geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening optimaal te focussen – IGG is bekend met de bouwsector in Amsterdam, waardoor wij ons bouwadvies moeiteloos kunnen afstemmen op de lokale markt en regelgeving. Wilt u meer weten over onze unieke manier van werken? Onze specialisten vertellen u graag meer.

Integraal bouwadvies van IGG

Calculaties, begrotingen en haalbaarheidsstudies zijn uitstekende hulpmiddelen om bouwprojecten te beheersen, maar ze vertellen niet het hele verhaal. IGG gaat bij bouwadvies in Amsterdam altijd een stap verder – wij denken vanuit de kwaliteitsdoelstellingen van uw project met u mee, en dragen alternatieve oplossingen aan om binnen het budget te blijven zonder dat de kracht van uw visie verloren gaat.

Onze jarenlange ervaring met bouwadvies in Amsterdam heeft onze kennis en expertise op een hoog niveau gebracht, wat ons in staat stelt om sneller de juiste invalshoek voor uw bouwproject te vinden. Wij stellen voor ieder project een apart team samen van bouweconomen en kostendeskundigen zodat u altijd de zekerheid heeft van onafhankelijk en betrokken bouwadvies voor uw project in Amsterdam.

Uw partner voor bouwadvies in Amsterdam

Bent u betrokken bij de aanleg van nieuwbouwwoningen, en wilt u het bouwproject effectiever kunnen aansturen? Heeft u vragen over de restauratiekosten van een historisch pand, en zoekt u een adviespartner die u hierin kan ondersteunen? IGG biedt bijzonder brede mogelijkheden voor bouwadvies in Amsterdam – van utiliteitsbouw tot woningbouw en van restauratie tot civiele techniek, de specialisten van IGG hebben altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Heeft u dus bouwadvies nodig voor een project in Amsterdam? Het team van IGG staat klaar om u te ondersteunen. Neem contact op met een van onze adviseurs en maak een afspraak om de mogelijkheden van onze dienstverlening te verkennen.

Nieuw Stadion B.V. selecteert bouwteampartner voor nieuwe stadion
Nieuw Stadion B.V. heeft op 30 april de combinatie De Nieuwe Ploeg (BAM/BESIX) geselecteerd als bouwteampartner voor de verdere ontwikkeling van het nieuwe stadion. De Nieuwe Ploeg treedt vanaf volgende week toe tot het ontwerpteam dat bezig is met het uitwerken van het Definitief Ontwerp voor het nieuwe stadion. Dit ontwerpteam bestaat verder uit OMA...

Lees verder

Aftermovie IGG 30 Jaar
IGG Bouweconomie bestaat dertig jaar en op 30 november jl. vierde IGG dit samen met de medewerkers en een groot aantal relaties in Encore in Scheveningen. Het feest werd door middel van een toespraak geopend door Marc Hengstmangers Waarbij hij vertelde hoe IGG in begonnen en razend snel in gegroeid. Als het gaat om bouweconomisch...

Lees verder
 

In vijf jaar is alles datagedreven

Arno Vonk MRICS

In vijf jaar is alles datagedreven
Artikel Marc Hengstmangers en Arno Vonk in: Wintergasten < download hier het volledige artikel > IGG Bouweconomie bestaat dit jaar 30 jaar. In het jubileumboek is voor die tijd precies één pagina uitgetrokken. De reden: bij IGG kijken ze liever vooruit. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Het vak verandert waar je bijstaat. ‘De komende tien jaar...

Lees verder
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners