Aanbesteden

Omvangrijke bouw- en ontwikkelingsprojecten bieden altijd interessante uitdagingen. Het aanbesteden van een opdracht voegt hier unieke dimensies aan toe, die vaak als bijzonder lastig worden ervaren: opdrachtgevers en opdrachtnemers krijgen bij aanbesteden te maken met onzekerheid, langdurige selectieprocedures en complexe regelgeving. Deze ervaring kan de samenwerking tussen betrokken partijen onnodig bemoeilijken, zeker wanneer de doelen en kaders van de aanbesteding niet goed gedefinieerd zijn.

Om het proces soepel en effectief te laten verlopen is dan ook een heldere visie op het aanbesteden van bouwprojecten vereist. De adviseurs van IGG zijn hierin gespecialiseerd – ons team heeft alle kennis in huis om uw organisatie over aanbestedingen te adviseren, en begeleiden u feilloos naar het beste resultaat.

Effectiever aanbesteden en selecteren?

De effectiviteit van een aanbesteding hangt nauw samen met de helderheid van de belangen, doelen en planning die hiervoor gedefinieerd worden. Deze afwegingen zijn voor ieder project uniek – het kiezen van de juiste strategie is daarom bij aanbesteden altijd maatwerk.

IGG heeft jarenlange ervaring met het aanbesteden van complexe projecten, en biedt een onafhankelijk, professioneel kader om de ideale aanbestedingsstrategie voor uw situatie te formuleren. Onze specialisten werken met u samen en identificeren aan de hand van uw wensen de optimale aanbestedingsstrategie en selectieprocedure. Daarnaast wordt u bij het aanbesteden ook begeleid in het contact met de inschrijvers en de uiteindelijke beoordeling. Zo weet u zeker dat de uitgangspunten van het project tijdens het gehele aanbestedingstraject geborgd blijven.

Succesvol aanbesteden met IGG

Welke eisen moeten er aan uw aanbesteding gesteld worden? Welke selectiemethodieken gebruikt u in welke fase? Hoe gaat u tijdens het aanbesteden van een opdracht om met verschillen tussen inschrijvingen, en hoe voorkomt u verrassingen? Aanbesteden brengt veel vragen met zich mee, zowel op gebied van wetgeving als op gebied van controle. De aanbestedingsadviseurs van IGG kunnen uw organisatie hierin bijstaan, van strategie en planning tot beoordeling en selectie.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening rond aanbesteden, of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze? Kijk rond op onze website, of neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw aanbesteding.

 

Hoogste punt First Rotterdam
De nieuwe landmark in de Skyline van Rotterdam, FIRST Rotterdam, heeft het hoogste punt bereikt. Recht tegenover het nieuwe Rotterdam Centraal markeert FIRST de nieuwe entree naar de binnenstad. De bouw van FIRST Rotterdam omvat de eerste fase van de herontwikkeling van het Weenapoint in Rotterdam Central district. Het project is een ontwikkeling van Maarsen...

Lees verder

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg in gebruik
Het vernieuwde stadskantoor en het gerenoveerde raadhuis van Leidschendam-Voorburg zijn begin juli volledig in gebruik genomen. Het project bestond uit twee naast elkaar gelegen deelprojecten, waarbij het oude monumentale raadshuis volledig is gerenoveerd en het stadskantoor is uitgebreid en tevens een volledig nieuwe inrichting heeft gekregen. Voorheen was de gemeente gevestigd in zes verschillende panden...

Lees verder
 

Nieuwe kroon voor de A’DAM toren

Marc Onderwater

Nieuwe kroon voor de A'DAM toren
De A’DAM toren op Amsterdam Noord begint nu echt vorm te krijgen. Nadat de laatste gevelpanelen zijn gemonteerd, is in drie dagen tijd met de gootste kraan van Europa (The Beast) de staalconstructie voor de nieuwe kroon op de toren gehesen. Een indrukwekkend stukje werk waarvan in de onderstaande video van de aannemer JP van Eesteren een...

Lees verder
««...34567...10...»»
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners