Aanbestedingskalender

Aanbestedingen voor overheidsopdrachten zijn complexe aangelegenheden die gebonden zijn aan strakke aanbestedingsregels. Om bekendheid te geven aan overheidsopdrachten zijn middelen beschikbaar als de Aanbestedingskalender en TenderNed. Op deze sites kunnen de beschikbare opdrachten worden geplaatst die een (semi)overheidsinstantie wil aanbesteden.

Complexe wirwar aan informatie

In veel gevallen blijkt het nog niet een gemakkelijke opgave te zijn om overheidsopdrachten op een heldere wijze kenbaar te maken. Het doel van de Aanbestedingskalender is dat alle geschikte kandidaten de opdracht zullen zien en hierop kunnen inschrijven, het succes hiervan is afhankelijk van de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de opdracht.

Ook de leidraden die geplaatst worden vragen om een heldere opzet en duidelijke beoordelingsmethodieken. Alles bij elkaar zorgt voor een succesvolle aanbesteding.

Succesvol aanbesteden met IGG

De adviseurs van IGG kunnen u helpen bij het organiseren en plaatsen van de benodigde stukken op sites als de Aanbestedingskalender. Wilt u meer weten over onze dienstverlening rond aanbesteden, of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze? Kijk rond op onze website, of neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw aanbesteding.


Enkele projecten met adviesdienst: Aanbestedingsmanagement

The British School of Amsterdam

EA Laan van Puntenburg 100

Utrecht
Nationale Postcodeloterij

Amsterdam
Gershwin Brothers

Amsterdam
De Steltloper

Amsterdam
First

Rotterdam
123
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners